| CreepyDarkness a întrebat:

Cum de al 3 Hokage a fost batranu ala si al 4 Minato desi el era mort?

9 răspunsuri:
| Notyourbusinesskid a răspuns:

Da, aici nu putem sti cu siguranta ce s-a intamplat de fapt, dar eu m-am gandit la ceva : deci cel de-al 3-lea hokage nu era in forma si s-a decis ca sa existe si un hokage mai tanar ...cam atat

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Al treilea a vrut sa se retraga, predandu-i functia sa lui minato, totusi Minato a fost ucis inainte ca sa devina... cu adevarat Hokage. Astfel ca, pentru a nu se face alegeri pripite si pentru a gasi pe cineva potrivit pentru aceasta functie, a ramas el pana a venit "cel ale" adica TSunade. Asa cred.

| Holocaust a răspuns:

Dupa ce al 3-lea a imbatranit, a decis sa lase pe altcineva in locul sau, cineva care sa merite, si acela a fost Minato, adica al 4-lea.Dar din moment ce Minato a murit, al 3-a a fost obligat sa revina ca Hokage. Aveau nevoie urgenta de unul din moment ce Minato a murit cam...pe neasteptate, si cum nu putea aparea ca prin magie un al 5-lea, a revenit al el, al 3-lea. Logica mea de cartof asa imi dicteaza.

| Uratu140 a răspuns:

Minato a murit incercand sa apere satul de vulpea cu nouo cozi, al 3ilea a murit mai tarziu..., dar eu nu sunt sigur daca pot sa fie 2 hokage in acelasi timp...

| Littleman11 a răspuns:

Minato a devenit hokage inainte cu cateva zile de decesul sau, iar al 3a a vrut sa ii cedeze locul sau ca hokage si sa se retraga dar pentru ca a murit al 4a hokage, al 3a hokage a fost obligat sa isi reia functia de hokage.

| amaterasu26 a răspuns:

Al treilea hokage s-a retras din postul lui lasandu-l pe Minato sa conduca. Minato a murit in ziua in care s-a nascut Naruto, fiind ucis de vulpea cu noua cozi in timp ce o sigila. Nefiind un al cincilea hokage Sarutobi se intoarce, pana la moartea sa, cand apare tsunade(al 5-lea hokage). Sper ca te-am lamurit!happy

| bladd a răspuns:

Batranul a ales un nou Hokage ca atunci cand va muri sa-l inlocuiasca. Minato a devenit Hokage cand cel al 3-lea a vrut sa se retraga, dar aparuse Vulpea cu 9 cozi si a trebuit sa o infrunte.In lupta cu ea, Minato, a facut un mare sacrificiu.Si-a luat copilul (pe Naruto) si a facut un jutu de inchidere.Vulpea cu 9 cozi a fost inchisa in Naruto de al 4-lea Hokage. Minato a murit dupa ce a inchis monstrul, mama lui Naruto a murit in lupta cu ea... si asa a ramas Naruto fara familie(si de asta a devenit un... ca Jiraya).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa clarific. Minato a fost ales al patrulea Hokage, pentru ca cei mari ai satului Konoha banuiau ca batranul de al treilea hokage o sa moara. Insa Minato a murit in lupta si nu aveau un al cincelea Hokage la mana atunci, asa ca l-au pus din nou pe al treiela Hokage la conducere.

| KiryuZero a răspuns:

Obsedatilor...