| Bobocea_Comaniciu_Simona_1978 a întrebat:

Cum pot realiza un filmulet cu fotografii?

2 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Foloseste programul Photo Stage Slideshow. Eu pe ala l-am folosit si e foarte bun, isi face bine treaba, poti sa adaugi si muzica pe fundal, sa setezi poza la cate secunde vrei sa stea pe ecran inainte sa apara urmatoarea, are si efecte, poti sa adaugi si text la fiecare poza, poti sa pui si blank space intre poze, si mai multe chestii faine. Te sfatuiesc sa iei varianta free (gratuita) de pe net, in caz ca nu o sa folosesti programul prea mult, ca nu are rost sa iti cumperi programul cu bani, si sa il folosesti doar o data, mai bine il iei free.
Dar vezi ca dupa 2 saptamani (parca, nu mai stiu sigur), o sa iti expire programul si trebuie sa il dezinstalezi, si apoi sa il descarci iar, asa mi s-a intamplat si mie si pana acum l-am dezinstalat si l-am descarcat iar de vreo 4 ori, dar nu l-am mai folosit, daca il folosesc iar, o sa trebuiasca sa il sterg si apoi sa il descarc iar. Asta e dezavantajul daca il iei free, daca il cumparai cu bani, nu trebuia sa faci asta.
Uite link-ul de unde poti sa tii-l descarci free :

https://photostage.en.softonic.com/

Cred ca de aici te descurci. Te sfatuiesc sa iti salvezi link-ul undeva, ca nu se stie cand o sa mai ai nevoie de el.
Sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos si te-a ajutat. Bafta!

| FazekasErvin a răspuns:

Movie Maker sau camcasia studio8/9