| Bubbleee a întrebat:

Cum sa dau funda? big grin

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna seara, cu grija si cu atentie se da acea funditawinking
adica, daca tu ai pus o intrebare, astepti sa primesti cat mai multe raspunsuri, apoi in dreptul fiecarui raspus iti va aparea o fundita, tu va trebui sa selectezi raspunsul castigator, doar celui care crezi tu ca te-a ajutat mai mult dand click pe acea fundita... sper sa te fi lamurit cat de cattongue o seara bunawave

5 răspunsuri:
| lalalalallll a răspuns:

Cand o sa primesti mai multe raspunsuri vor aparea in dreapta raspunsului niste funde.Nu stiu, ori asa sunt obisnuiti userii de pe TPU, ori asa le-a numit producatorul site-ului. Fundele sunt panglicile.

| Kristtine a răspuns:

TPU= TOŢI PENTRU UNU. Aici ne ajutăm reciproc cu răspunsuri la diferite întrebări. Funda e un fel de mulţumesc pentru cei care te ajută şi îţi răspund la ce întrebare postezi tu pe site. De exemplu dacă pui o întrebare şi ai mai multe răspunsuri iar cel care ti se pare corect vrei sa-l alegi du-te in dreapta si vezi ca apare Alege câştigător. Dă click acolo apoi urmează o altă întrebare şi apeşi DA.

| Maddieeee a răspuns:

Pai in draapta raspunsul meu este o funda. da click pe ea si te intreaba: esti sigura ca vrei sa alegi acest raspuns castigator? si dai Da. Ia incearca in dreapta raspunsuli meuulaughing)

| Summer5505 a răspuns:

Cand cineva iti da un raspuns vei vedea ca in dreapta este o optiune cu o funda. dai pe ea si te va intreba ceva de genu' asta " esti sigur ca vrei sa oferi funda lui X? " si dai pe DA

| PapushaDeCristaL a răspuns:

Vezi ca in dreapta raspunsului meu apare o funda gri?
asa dai pe ea si iti va zice:esti sigura ca alegi acest raspuns castigator? si u dai DA

a fost scurt si la obiect rasp meu... sper ca te-am ajutat:*:*:*