Da. Peste o saptamana voi fi liber cam toata vacanta Ce anime vrei sa traduci?
Summer Wars
Katanagatari
Ar Tonelico
Zegapain
Tenjou Tenge
Otome Youkai Zakuro
The Sacred Blacksmith
Uta no Prince-sama
Ayashi no Ceres
Hayate no Gotoku
Crezi ca ai putea alege unul din astea?
Mai intai se traduce anime-ul din japoneza in engleza (nu romanii fac asta) si apoi este tradus si in romana cu ajutorul diferitelor programe de video editing! Sanatate!
Nu prea iti inteleg intrebarea(2) dar tin sa spun ca o traducere urmeaza urmatorii pasi : 1)se face traducerea din engleza in romana urmarind anime-ul 2)un timer noteaza ora, minutul, secunda in care se spune fiecare replica 3)un editor vine si aplica traducerea intr-un program (Sony vegas pro de exemplu) Un singur om poate face toate aceste lucruri dar de obicei se lucreaza in echipa! E o munca foarte costisitoare mai ales pentru timeri.
Yamada-chan, daca vrei sa traduci anime si ai nevoi de ajutor sunt dispus sa o fac. Nu stiu cum se traduce, dar ma pricep la traduceri din engleza.
Aha,mersi.Pai inca nu m-am uitat pe net la un program pe care sa il descarc.Dar vrei sa lucram impreuna? Astept raspunsul tau.
Este ok peste o saptamana, chiar perfect! E prima oara cand traduc si sper sa ne iasa.Ce zici de Kaichow-wa-maid-sama? Eu trebuie sa ies dar maine intru si citesc ce mi-ai scris.Pa
Hai sa facem saptamana aia 10 zile. Nu l-am vazut dar o sa ma uit la el. E bun oricum
In regula.
Da. Peste o saptamana voi fi liber cam toata vacanta Ce anime vrei sa traduci?
UnSimpluRoman întreabă:
Dalyan întreabă:
Shadow82838 întreabă: