****. fix **** asa ii zice! ba baiatule! sunt moldoveanca, si crede-ma ca vorbesc limba romana si limba engleza mult mai corect decat ai vorbit tu veodata. asa ca terminativa odata cu glumele proaste fata de moldoveni. ca si ardelenii, si oltenii, si restul regiunilor au un accent ciudat si regionalismele lor. de ce noi moldovenii suntem clownii altor regiuni?
Asa Speranza zile ca merita. Moldovenii au un accent mai pronuntat din cauza faptului ca au fost sub stapanirea rusilor o buna perioada de timp in cazul in care stiti ceva istorie. ":p
Vuindiaus icspie! Vuindiaus septe! Vuindiaus uopt! Vuindiaus Vistia!
! Te rog! Imi dai funda ca nu am multe!
Windows! Baiatule crede-ma ca am pus intrebarea asta si eu la oameni de la bunica mea din sat si nu pronunta prea bine pentru ca stiti chestia cu rusi care a spus-o si ioionutbest! Si daca vrei sa dovedesti du-te si intreaba un rus si vezi cam cum zice!
Windows numai cu un alt accent, si nu am nimic cu molodovenii ba chiar unele moldovence sunt si chiar cool.
Hai ma lasi frate! ce banc de santier! mai bine du-te acasa la mamica ta si spune-i bancuri! macar ea sa rada la glumele tale!