Ultimul episod din Naruto a fost foarte fain, intr-adevar Madara Uchiha e chiar un ZEU, cat despre Manga, nu se zice "Ridoku celor Sase Cai", se zice in romana: Inteleptul celor Sase Cai, si in japoneza: Rikoudo Sennin, dar nu asta conteaza, Obito intr-adevar ma uimeste si pe mine dar inca nu detine puterea suprema, pentru ca acel Zece-Cozi are doar o parte din chakra lui Opt-Cozi si Noua-Cozi, deci nu e complet, si sa nu uitam ca Obito nu are ambii SAI ochi, acel Rinnengan este practic originar al lui Madara Uchiha, pentru ca el i l-a dat lui Nagato si Obito l-a luat de la Nagato, Mangekyo Sharinganul lui nu este Etern deci si asta e o problema, cred ca Madara va avea un plan in legatura cu Obito.
A fost cel mai tare episod de pana cum din Naruto parerea mea. mie unul Madara e unu din preferatii mei abia am asteptat episodul acesta si il astep pe acela cand apare Sasuke cu Itachi si sa opreasca tehnica Edo Tensei a lui Kabuto!
Episodul trecut din naruto shippuden - interesant, manga - strica toata surpriza, tu intreband despre asta - plictisitor.
In orice caz, bine ca a inceput actiunea. Urasc fillerele.
NoRoC!
Ultimu ep de acuma di naruto e fain dar nu inteleg cu Madara care-i treaba e mort sau ''Tobi'' e un impostor si cum de are o tehnica oculara asa de puternica ca adevaratului Madara))sunt pasionat
Tobi e de fapt Obito, si vei vedea asta in Manga, iar el are o tehnica oculara asa de puternica, pentru ca este tehnica lui Madara, rinnenganul din ochiul sau stang este originar al lui Madara, preluat de la Nagato.
Uite cum vine : il stii pe Obito, colegul lui Kakashi, da? ei bine, Marara l-a salvat pe el. la un moment dat, Kakashi o omoara pe Rin, colega lorde echipa, iar Obito era indragostit de ea, si Obito vede toata faza si jura sa o razbune, ca ormare Obito ramane cu Madara, isi ia acea masca si isi schimba numele in Tobi.insa isi tot zice madara pentru a crea impresia de putere. sper ca am explicat destul de ok.
P.S. : ochiul sharingan al lui Kakashi e de la Obito(Tobi)
Violetta69 întreabă:
ღჩօოჩօղყƙღ întreabă: