| товарищ a întrebat:

Cum vi se pare Jiraya?
Dar Madara?

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Două personaje complet diferite, însă totuși atât de asemănătoare.
Jiraiya, un legendar sannin în lumea Naruto, un personaj formidabil într-un cuvânt. Sunt mii de cuvinte cu care l-aş putea descrie, însă nu-şi au rostul.
Povestea lui este scrisă impecabil, tipărită cu sânge pur, alături de esențe aromate.
Ca de obicei, când sunt ucise personajele mele favorite, îmi apare un gust amar în gură.
Însă nu pot spune același lucru şi pentru Madara. Dacă aş putea, sincer, l-a momentul actual l-aş omorî.
Nu că sunt eu nu știu cine şi am ceva cu el, însă doar pentru faptul că mă enervează prezența sa idioată în acest anime l-aş omorî.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Cum sa mi se para? Ce intrebare... 2 personaje, foarte importante in acest anime straight face. Alte intrebari nu gasiti? smug

| OtakuForever a răspuns:

Jiraya, este unul dintre cei mai importanti din seria asta, a fost unul dintr cei mai buni Sanini.
Madara, este puternic, eu il credam ca el nu si-a iubit nicidata fratele, dar din cate am inteles din ultimele 3 capitole este ca Madara si-a iubit forte mult fratele.
A, sper ca nu te referi la Tobi, din anime ca in realitate este Obito (daca nu stiai).
Noapte buna.

| товарищ explică (pentru OtakuForever):

Cum sa nu stiu? laughing Mr Mascat. xDD