| myrcea_2787 a întrebat:

Cum vi se pare primul meu comic:http://i.imgur.com/LyRVz.png

9 răspunsuri:
| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Doamne, da ce mai comic. Nu e ABSOLUT NIMIC amuzant in elstraight face. Asta e perversitate pura. Zau asa? Comicul trebuie sa-i amuze pe cei de pe TPU, nu sa-i scarbeasca! Las-o mai moale cu injuraturile. Nu o lua in nume de rau, ai vazut si celelalte raspunsuri.Decii...
pah

| DrugFree a răspuns:

E bun pentru inceput, dar las-o moale cu injuraturile. Eu am crezut acelasi lucru ca mhn24. Sa fim seriosi, chiar la primul comic cu injuraturi?! Nici nu stii cu ce se mananca bine si pui injuraturi. Restul e bine. Exerseaza si fa-i si tu ceva amuzant. Nici nu poti sa faci Haha la el. Stiu si eu ce e aia comic. Trebuie sa razi. Rade, poti? Nici eu nu sunt bun la ele, dar le fac si eu un sens. Imi plac culorile, imi place cum desenezi, dar fa-le sa aiba si ele un sens. E ca si cum, la un calculator, ai lua unitatea ai pune-o pe birou, si monitorul, unde ar trebui sa pui unitatea. Macar trebuie sa le numerotezi, sau sa le faci pe banda.

Răspuns utilizator avertizat
| AnaEindragostita a răspuns:

Urat duten ***** pasarea colibri

| JustMeBăi a răspuns:

Ca sa fiu sincera: naşpa.

| Leocerba a răspuns:

Ceau,Topaila.Cum adica "chiar la primul comic cu injuraturi?!" Adica injuraturile sunt acceptabile doar de la un anumit nivel in sus?
Si ai mai spus ca "E bun pentru inceput".Ce ti se pare a fi bun?
myrcea-Nu.Thumbs Down!

| adela93 a răspuns:

Comic hee hee

| larisa2u a răspuns:

Nu e fain! vorbesti prostii nu-ti dau nicio funda

| aHaKoHdA a răspuns:

Prikoliniii