Păi hai să-ţi spun un "mic secret".
Hinata îl iubeşte pe Naruto de când era mică, chiar dacă a ţinut asta secret până la lupta cu Pain. Dar, Naruto, o consideră pe Hinata doar o bună prietenă, pentru că el o iubește cu adevărat pe Sakura. În plus, Sakura este complet îndrăgostită de Sasuke. Iar Sasuke, este complet obsedat de răzbunarea sa, şi nu prea are timp de fete.
De aici, ce rezultă? Dacă Hinata -> îl iubeşte pe Naruto -> el o iubeşte pe Sakura -> dar ea este îndrăgosită de Sasuke -> iar el este încurcat în propria sa lume a răzbunării => că nici un cuplu nu prea are şanse.
Dar, dacă ar fi, să ne gândim departe de anime ci doar în lumea NarutoFan, ar exista multe șanse pentru NaruSaku, deoarece Sakura ar putea minţi că îl iubeşte pe Naruto, iar Naruto fiind îndrogostit de ea, ar crede-o, şi aşa suntem martori la un nou cuplu.
Positivity nu e adv. Pt ca Sakura deja la mintit pe Naruto si el si-a dat seama ca s-a prefacut a si zis in ep 212 naruto shippuden
Am spus ". departe de anime ci doar în lumea NarutoFAN."
Să fim serioși, acest cuplu nu prea are șanse.
Oricum, ce idiot s-ar gândi la dragoste, când e în mijlocul unui război?
Adv. Eu zic ca nici il NarutoFAN nu se poate
Sper ca nu...
Imi place de Naruto dar pe Sakura o urasc >n>
Decat sa ajunga cu Sakura...mai bine ramane burlac.
Parerea mea.
Desi arata bine nu va fi desigur sakura o sa fie putin atrasa de putina maturitate a lui naruto de la venirea in sat insa nu va fi nimic
Nu pentru ca sakura era indragostita de sasukie si in ultimele episoade naruto este ocupat cu razboiul asa ca nu mai are timp de asa ceva.
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: