| GanduriDeCafea a întrebat:

Curiozitate happy In multe postari observ ca Death Note este recomandat de fiecare dată insa ma intreb daca il recomandati pentru ca chiar ati apreciat anime-ul/manga sau pentru ca aceasta este opinia generala? Am văzut Death Note insa nu il consider atat de bun încât celelalte seriale sa nu reprezinte concurență.

Răspuns Câştigător
| HandaSei a răspuns:

Mhmm, bună întrebare... xD

Chiar nu cred că lumea îl recomandă din cauză că e atât de fantastic sau ceva, dar este anime care a contribuit enorm la industrie și comunitatea anime de-a lungul timpului și încă contribuie! happy

Personal i-am dat 8, un anime ok și toate cele, nimic care să mă fascineze atât de mult la el totuși și clar nici măcar în top 50 preferate nu intră... rolling on the floor Dar chiar și așa îl mai recomand ocazional la începători, deoarece este un anime care prinde ușor și e un nume comun de care probabil au mai auzit și neavând legătură cu zona anime! happy Plus de asta e genul de anime care chiar dacă pare extrem de complicat, este mult mai ușor de înțeles decât pare și pentru unii mai neexperimentați pare că e cea mai complexă serie pe care au văzuto vreodată, e ceva psihologic aici despre care a vorbit și "Araki, Tetsurou" directorul serie, într-un interviu pe care-l găsisem acum ceva timp. happy

În concluzie nu, Death Note nu e o serie recomandată pe merit, ci mai mult din cauza numelui, sau de către începătorii care au văzut doar câteva serii și li se pare a fi ceva nemaiîntâlnit... rolling on the floor

2 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Salut! Da, chiar mi-a placut Death Note insa ai dreptate, sunt unele mult mai bune decat el.Nu este primul pe care l-as recomanda insa e unul dintre ele.Nu ma limitez la opinia generala, pentru ca fiecare are gusturile lui happy.

| Justme1997 a răspuns:

Mi-a plăcut death note mult și deși nu este favoritul meu l-as recomanda mai repede. Prinde la public