Pentru ca 2X0 e tot 0 transformam celsius in farenheit.
0 celsius=32, 0 farenheit
32, 0:2=16.0 farenheit
16.0 farenheit =-8. 8889 grade celsius
- 4 grade cred, dar daca stau sa ma gandesc mai bine...gradele celsius sunt la fel ca numerele intregi, iar daca 0 este element neutru adica e la mijlocul axei nr. inseamna ca a II-a zi vor fi 0 grade
Tabla inmultirii cu 0 (zero) e cea mai usoara! Simplu, orice nr inmultit cu zero e tot zero, deci raspunsul final, zero!
Logic e asa. Tempratura corpului x 2 cu un minus in fata... 30 parca x 2 ar fi - 60 de grade ca sa poti simtii diferenta
Maryness ai calculat mult pe acolo si lumea considera inteligent raspunsul dar nu prea e asa...au mai fost zile in care erau 0 grade si a IIa zi nu au fost 8. 8889 grade
Am stat si am reflectat mai mult iar temperatura nu poate fi determinata.Depinde de procnoza care este data de aparate speciala...nu are legatura cu inmultire adunare etc...problema de logica
Daca intrebarea a fost cu "de doua ori mai frig " eu am calculat pe un caz particular. Uneori e de 1.8 ori mai frig si meteorologii zic de doua ori.Daca era sa ne mentinem la aproximari, atunci lasam doar " azi e de doua ori mai frig ca ieri". Datele fiind exacte in acest caz particular erau -8. 8889 din punct de vedere matematic.
alex942 întreabă:
leafboy întreabă:
AsU_2581 întreabă:
jupiterestru întreabă:
lawe întreabă: