| Daniellllll1 a întrebat:

Daca imi place naruto "de mor".Ce anime ar putea sa-mi placa?

Răspuns Câştigător
| bmliohndu a răspuns:

Fairy Tail
Rave Master(este scris de acelasi autor ca si Fairy Tail si apar si unele personaje)
Yu Yu Hakusho
Regele Shaman
Acestea seamana cat de cat cu Naruto insa primele 2 sunt cele mai tari.

Acum mai sunt si alte anime care nu seamana cu Naruto insa merita vazute daca vrei te pot ajuta uite aici cateva:

Ao no Exorcist, este cu fii lui Satan (suna ciudat dar asa e), este destul de tare anime-ul unul din ei are puteri celalalt nu, adica ma rog, are si el dar asta pe la mijlocul animeului, oricum e super interesat.

Deadman Wanderland, este un anime cu sange morti, cu o inchisoare in care vine un copil mai diferit care se presupune ca a omorat o scoala intreaga, tot asa foarte interesant.

Soul Eater, nu am vazut decat vreo 15 episoade din el, dar oricum este foarte tare cu o coasa a mortii, are muuulta comedie, grafica e super tare, de exemplu soarele cand apare pe cer are un ras malefic de te fulgera rolling on the floor, iar luna are un zambet foarte ciudat si malefic, oricum ti-l recomand.

Sper sa iti placa si daca iti plac astept o fundita laughing)

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Tokyo Ghoul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bleach
One piece(multi spun ca seam cel mai mult cu naruto si ca e mai bun,nu m-am uitat la el sincer),
HunterXHunter,
Death Note(e f. diferit de Naruto dar trebuie sa te uiti la el),
Full Metal Alchemist Brotherhood,
Fate Stay Night unlimited blades works.
Poti sa incerci si Fairy Tail, dar nu mi se pare mare lucru de capul lui, totusi e un anime destul de popular.
Attack on Titan(este cam dur, dar merita, nu o sa te plictisesti )
Kuroko no Basket(e sport, dar cel mai bun din categoria asta pe care l-am vazut)

| Coloringthevoid a răspuns:

Bleach sau Regele Shamanwinking

| Denis15 a răspuns:

Bleach,e genial.

Întrebări similare