| Scarabeul a întrebat:

Daca le are cineva cu naruto, sasuke dupa ce il omoara pe itachi se va intoarce in echipa 7 in satul konoha? (echipa 7 naurto-sakura), daca da dati-mi va rog episodul cu RO SUB funda!

7 răspunsuri:
| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Sasuke nu se va intoarce, din potriva afland adevarul despre el(Itachi) de la Uchiha Obito ( Tobi ) doreste sa se razbune pe sat deoarece Itachi si-a omorat propriul clan din cauza batranilor din satul Konoha. Dar intr-un final ( nu este acum in anime, video, este in manga va reveni in echipa 7 dupa cei 4 Hokage il conving.

| SeeDifference a răspuns:

Da, dupa ce are o discutie cu cei 4 hokage acesta ia o decizie, adica cea de a se intoarce pe campul de lupta si sa se alature echipei sale.
Nu a aparut episodul, dar uite mangaul:
http://a-kage.info/manga/naruto-manga/

Titlurile vorbesc de la sine.

| Scarabeul explică (pentru SeeDifference):

Lol ash13 linkul de la tine cand dau clik pe el si dupa dau pe episod imi apar benzi desenate in alb/negru asa este sau trebuie sa caut eu video? raspunde-mi te rog

| SeeDifference a răspuns (pentru Scarabeul):

Da asta inseamna manga

| Nikoleta56 a răspuns:

Nu se intoarce in Konoha inca din potriva vrea sa distruga satul, de abia dupa mult mult mult... timp ii ajuta pe cei din Konoha la al 3-lea rasboi si se alatura echipei(asta dupa ce a vb cu ceilalti Hokage si Orochimaru)
P.S. Uita-te in manga ca arata reintoarcerea lui la echipa 7(ii in romana pe animekage)

| TheSpectacularSpidey a răspuns:

Nu se intoarce 100% in Konoha, el trece de partea binelui si il ajuta pe Naruto in lupta cu Madara dar asta se intampla numai in Manga nu a aparut inca acest episod ecranizat.

| AndraR a răspuns:

Nu,isi face planuri sa distruga Satul Frunzelor crying.