Sasuke nu se va intoarce, din potriva afland adevarul despre el(Itachi) de la Uchiha Obito ( Tobi ) doreste sa se razbune pe sat deoarece Itachi si-a omorat propriul clan din cauza batranilor din satul Konoha. Dar intr-un final ( nu este acum in anime, video, este in manga va reveni in echipa 7 dupa cei 4 Hokage il conving.
Da, dupa ce are o discutie cu cei 4 hokage acesta ia o decizie, adica cea de a se intoarce pe campul de lupta si sa se alature echipei sale.
Nu a aparut episodul, dar uite mangaul:
http://a-kage.info/manga/naruto-manga/
Titlurile vorbesc de la sine.
Lol ash13 linkul de la tine cand dau clik pe el si dupa dau pe episod imi apar benzi desenate in alb/negru asa este sau trebuie sa caut eu video? raspunde-mi te rog
Da asta inseamna manga
Nu se intoarce in Konoha inca din potriva vrea sa distruga satul, de abia dupa mult mult mult... timp ii ajuta pe cei din Konoha la al 3-lea rasboi si se alatura echipei(asta dupa ce a vb cu ceilalti Hokage si Orochimaru)
P.S. Uita-te in manga ca arata reintoarcerea lui la echipa 7(ii in romana pe animekage)
Nu se intoarce 100% in Konoha, el trece de partea binelui si il ajuta pe Naruto in lupta cu Madara dar asta se intampla numai in Manga nu a aparut inca acest episod ecranizat.
MJ4everkingofpop întreabă:
Shadow82838 întreabă: