| 01Bebe a întrebat:

Daca maine ai muri ce ai face azi?

16 răspunsuri:
| Trinitas a răspuns:

As posta intrebarea asta la categoria portivita.

| Cristianne a răspuns:

Voi aștepta ziua de mâine cum îl așteaptă copiii pe Moș Crăciun.

| MâţulMov a răspuns:

As mai trai inca, cativa aniwinking

| CrimiNNaLBoy a răspuns:

As luat o pusca, o vesta anti glontz imi pun si una in cap ii fac 2 gauri sa vad prin ea imi pun si la picioare. Si m-as duce la tigani si as omora cat as putea si cand mor iau o bomba o arunc si mor tziganii :X. Iar alti sa ma urmeze... Si sa fiu scris in istorie primul om de rand care a indraznit sa omoare tzigani!

| Popcorncubranza a răspuns:

Pipi ultima oarabig grin

| Vasy10 a răspuns:

Mas apuca de baut de drogori si de tigari si mas lasa de femei.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Droguri
alcool
iarba
macare
pisare
cacare
somn
amin

| AndyServerFull a răspuns:

As face ca n-am facut niciodata

| angeliqdream a răspuns:

Grea intrebare ...cred ca prima data as intra in panica putin pentru ca viata e frumoasa (cat de cat) sunt inca mica si am multe de invatat. Apoi ...cred ca mi-as petrece ultimele ore depanand amintiri cu prietenii, familia si le-as spune cat de mult ii apreciez.Le-as zice tuturor verde-n fata ce cred despre ei si as face ce n-am indraznit niciodata sa fac nu inainte de a ma asigura ca nu voi fi uitata prea curand. Poate suna egoist dar imi place sa cred ca am reusit sa-mi pun amprenta in vietile catorva persoane. happy

| TuningPhotoshopX a răspuns (pentru angeliqdream):

Aaa... Nu stiu, tu ce o sa faci?

| Takocska a răspuns:

As sta cu prietena mea

| FlavDinNou a răspuns:

As sta in curu gol.

| B0gDaN55 a răspuns:

Asi face cel mai mare partii si asi invita o multzime de fete iarrr baieti nu stiu cred ca doar 4 maxim 6 maxim am spus

| 0Aly0 a răspuns:

As da o petrecere ...as sparge o banca, as manca pana vomit(sa am in burtica si pe drumu spre cer ), as face pisu

| crutoi1 a răspuns:

Voi organiza Cea mai mare Petrcerewinking

| NimeniAltu99 a răspuns:

M-as omora!love struck

Întrebări similare