Hmmm.pai sa vedem godzilla cu siguranta ar pierde( only muscles.no brain) yeti la fel, Nessie ar fi avantajata doar pe apa, Chupacabra ar avea probabil mai mult de lucru cu Sesquatch.si decizia mea finala va fi de partea extraterestilor( stii tu tehnologie superioara)>.sau totusi poate.Chuck Norris! ciuss! una dintre cele mai fain intrebari pe care le-am intalnit in ultima vreme
Sunt de parere ca extraterestri...doar peste tot unde ii intalnesti (filme, carti etc) tehnologia lor este foarte foarte avansata. Loch Ness nu poate merge pe uscat (nu?) deci e dezavantajat, Cupacabra nu are sanse ca extraterestrii l-au depasit numeric (Sesquatch la fel) iar Godzilla cade din 10-20 de impuscaturi cu laserul extraterestrilor.Deci extraterestri sunt in avantaj.
Monstrul din Loch Ness, Yeti, Chupacabra, Sesquatch, Godzilla si Extraterestrii.
Pentru că unde-s mulţi, puterea creşte.
Monstrul din Loch Ness nu poate lupta pe uscat, Yeti sta numai la frig, Chupacabra e in Mexic, Sesquatch e pampalau, si Godzilla e prost rau de tot. Deci extraterestrii ies invingatori
Eu cred ca extraterestri ar castiga pentru ca toti sunt dezavantajati in fata lor
Eu cred ca extraterestri ar castica pentru ca toti ceilalti sunt dezavantajati in fata lor
Locul 1 Extraterestii
Locul 2 Chupacabra
Locul 3 Sesquatch
Locul 4 Yeti
Locul 5 Godzilla
Locul 6 Monstrul din Loch Ness
Valy4567 întreabă:
Shadow82838 întreabă: