| alexutza_1615 a întrebat:

Dau funda celui care imi sp un banc. Cel mai amuzant dau fundita.pup.si restul vot...

Răspuns Câştigător
| DanielDaniel_6024 a răspuns:

Aici ai un site: http://www.bancuri.net/ :D
Si cateva bancuri
(1)Era un patron care-si parca jeepul in fata barului sau. Intr-o seara a iesit un betiv din
bar, merge ce merge si cade pe masina patronului. Se uita betivul, vede pe masina
scris 4X4 si zice "Ba astia-s tampiti, scriu o inmultire si nu dau raspuns".
Ia betivul cheile din buzunar si zgarie masina scriind "4X4=16″. Vine patronul, vede,
se duce la service, da spaga sa i-o faca mai repede. Dupa vreo saptamna, iar vine
betivul si scrie "4X4=16″.
Iar patronul se duce la service, o face. Dupa o saptamana, vine iar betivul si-o zgarie.
Se duce patronul la service, nervos, si o face.
Omul care repara masina i-a spus patronului sa scrie pe masina cu vopsea "4X4=16″
si atunci o sa-l lase in pace astia care i-o zgaraie. Asa facu.
Dupa o saptamana, vine betivu’ si vede inmultirea. Zice: "Ba, astia-s destepti".
Scoate cheile din buzunar si zgarie masina scriind "CORECT".

(2)Ce inseamna pentru un canibal o femeie gravida?
Kinder Surprise!

(3)Bill Gates ajunge in Paradis. Sfintul Petre ii spune:
– Bill, cu tine e intr-adevar greu de hotarit. Tu ai facut mari progrese tehnologice cu
Microsoft si tu ai creat Windows 95. Te las sa alegi intre paradis si iad.
Bill Gates ii raspunde:
– Pot sa vad inainte de a alege, iadul?
Sfintul Petre ii arata atunci o lumea minunata cu plaje, femei frumoase, climat ideal,
mincare selecta. Bill ii spune:
– Deci asta este iadul! Vreau sa vad si raiul.
Sfintul Petre ii arata un cimp de nori cu ingeri ce cinta la harpa. Bill ii raspunde:
– E bine in rai, dar eu prefer iadul!
2 saptamini mai tirziu, Sf. Petre face un tur prin iad ca sa vada ce mai face amicul
nostru Bill. Il gaseste legat de un zid, inconjurat de flacari si de draci.
– Sfinte Petre, il striga Bill, e teribil aici! Nu e iadul pe care l-am vizitat acum citeva zile
Ce s-a intimplat cu plajele, femeile si mincarea?
– Oh, acela era doar un demo…, ii raspunde Sf. Petre.

(4)Vine la coafor un tip cam chel… avea doar patru fire de par.
– Pai bine domnule, si cum ai vrea sa te aranjez?
– Cu carare pe mijloc, doua fire intr-o parte si doua intr-o parte.
Peste un timp ii mai cade tipului un fir si se gandeste sa-si aranjaze iar parul:
– Ei, acum cum il aranjam?
– Pai asa shic cu carare intr-o parte…
Cand ramane cu 2 fire…
– Pai cu carare pe mijloc, cu altfel?…
Dar ii mai cade un fir…Coafezul:
– In ce parte il aranjam?
– Ei p-asta lasa-l valvoi…

(5)Trei detinuti urmeaza sa fie trimisi pe o insula pustie unde sa îsi ispaseasca pedepsele.
Gardianul le spune ca au voie sa duca cu ei un singur obiect si îi întreaba ce ar dori.
Primul spune: Pai, eu o sa iau niste creioane colorate si toata ziua o sa am de desenat
pe peretii puscariei.
Al doilea zice: Pai, eu o sa îmi iau un pachet de carti de joc si toata ziua o sa joc carti
cu ceilalti detinuti.
Iar al treilea: Pai, eu zic sa iau o cutie de tampoane, ca am citit ca cu un tampon din
ala poti sa si înoti, si sa te cateri în copaci, si sa calaresti, asa ca toata ziua o sa am ce
sa fac cu ele!

Funda

3 răspunsuri:
| diaηα a răspuns:

O clătită se plimba prin deşert... cade, şi îi sare gemu` :]]

2 baieti erau în parc. pe unul il cheama Ionut si pe celalalt maica-sa acasa. :]]

| ĎĮĐĬ a răspuns:

Inceputul anului scolar, intr-un liceu din America.

Diriginta prezinta clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki, din Japonia.

Incepe ora.

Diriginta: Sa vedem cine stie cel mai mult din istoria Americii. Cine a zis: 'Libertate sau moarte!'?

Tacere de mormant in clasa.

Suzuki ridica mana: Patrick Henry, 1775, Philadelphia.

Diriginta: Bravo Suzuki! Si cine a zis: 'Tara este poporul, de aceea poporul nu poate sa moara!'?

Suzuki: Abraham Lincoln, 1863, Washington.

Diriginta se uita peste clasa: Mi-e rusine pentru voi! Suzuki vine din Japonia si stie mai multe despre America decat voi!

O voce din spate: Pupa-ma-n fund, japonez imputit!

Diriginta: Cine a spus porcaria asta?

Suzuki se ridica si zice: Generalul McArthur, 1942, la Guadalcanal, si Lee Iacocca, 1982, la sedinta actionarilor Chrysler.

Alta voce: Imi vine sa vomit!

Diriginta striga: Cine a fost nemernicul?

Suzuki: George Bush Sr. catre prim-ministrul japonez Tanaka, in timpul unui dineu de lucru, Tokio, 1991.

Un elev zice: Sa mi-o s……!

Diriginta crizata: De ajuns! Cine a fost impertinentul?

Suzuki: Bill Clinton catre Monica Lewinsky, 1997, Washington, Casa Alba, Biroul Oval.

Alt elev: Suzuki e un rahat mare!

Suzuki: Valentino Rossi, 2002, Brazilia, Superbike GP.

Diriginta lesina.

In clasa - haos total. Se deschide usa si intra furios Directorul, care spune: O adunatura de gaozari mai mari ca voi n-am vazut in viata mea!

Suzuki: Traian Basescu catre Parlamentul Romaniei, dupa suspendarea din functie, 18 aprilie 2007.
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t24173.html

| ZbaCK a răspuns:

Cica se duce unu la doctorita. Zicel el: Dna doctor am probleme cu scula. Doctorita: Ia scoate`o sa o vad. Scaote ala chesti si era mica da mica abia se vedea. O bufneste pe asa rasu, la care pacientul suparat izce: E umflata, doamna, e umflatalaughing

Întrebări similare