Oameni buni, Minato nu a fost ales pentru ce putere avea sau mai stiu eu ce, A fost ales pentru ca si-a aparat intotdeauna satul de pericole, nu a renuntat niciodata, Din cauza asta asta a fost ales al patrulea hokage
Pentru ca era foarte puternic si era singurul care stapanea tehnica de teleportare
Erau unul dintre cei mai buni Shinobi si avea o putere foarte mare dar in primul rand si-a aparat mereu satul.
Fiecare Hokage era unicat in lumea ninja:
1.Primul Hokage, Hashirama, era singurul care stapanea tehnica Mokuton si a fost declarat pe atunci cel mai puternic ninja din toate timpurile dupa ce l-a invins pe Madara.
2.Al doilea Hokage a fost declarat cel mai puternic utilizator al Stilului Apa.
3.Sarutobi, al treilea, stia toate jutsurile Satului Konoha, si a luptat pana in ultima clipa ca sa salveze satul.
4. Minato cel despre care ai si pus intrebarea, era cel mai rapid ninja, avea o viteza impresionanta, avea cele mai bune sigilii, care il ajutau foarte mult in tehnica de teleportare inventata insasi de el, si a creat un jutsu foarte puternic numit Rasengan, cu toate aceste "talente", Sarutobi l-a numit al patrulea Hokage, mai tarziu tot Sarutobi avea insa sa conduca satul deoarece Minato isi daduse viata pentru salvarea satului.
Exact, pentru acest lucru a fost ales Hokage, Nu pentru tehnicile lui, Pentru ce a avea el in suflet a fost ales.
Era unul dintre cei mai buni Shinobi! Er incrdibil! A inventat Rasenganul si stapanea tehnica de transporare, astfel era si foarte rapid.Pentru asta a primit porecla "Fulgerul Galben al Konohei".
Cred ca ai spus cea mai mare prostie... "stapanea tehnica de transporare, astfel era si foarte rapid.", tu crezi ca el era rapid? mei mi se parea ca era la fel de rapid cand Naruto era normal, ce il facea pe el rapid era teleportarile alea idioate. Daca nu le avea pe-alea nu cred ca mai era asa de cunoscut precum era el. De Rasengan ce sa zic, asta da tehnica, a fost inspirata de la Bombele bestiilor cu cozi.
Pai,foarte bine fiecare cu parerile lor. Daca tie nu-ti place de Minato asta e.Nu pot sa spun nimic care sa te faca sa iti schimb parerea.Dar, chiar si asa nu sunt sigura ca ar trebui sa te iei de mine fiindca nu m-am exprimat corespunzator s-au ca spun ceea ce cred despre el.Ar trebuii sa-mi faci o observatie care nu ar trebui sa fie prea dura. Daca aceasta este parerea ta despre el nu ar trebui sa te adresezi asa necontrolat si nu mie ci celor care au creat anime-ul.Ei bine, BAFTA CU ASTA!
Ai inteles total gresit ce am vrut sa zic... eu nu am zis ca nu imi place personajul sau ca imi place. Daca zic ceva despre un personaj asta inseamna ca nu imi place caracterul sau puterea lui? Pai nu a fost o observatie dura, scuze daca a parut dura a fostscurta si la obiect, scuze daca am parut neimtit, dar am spus adevarul despre puterea lui. Cu ce am fost necontrolat? ca am spus ca ai spus cea mai mare prostie? asta nu inseamna ca te-am jignit, ci ca ar fi trebuit sa te gandesti foarte intens la ceea ce trebuia sa zici. Scuze din nou daca te-amm jignit sau mai stiu eu ce . Nu-s asa in realitate, dar trebuie sa gandesti intens cand spui ceva despre un personaj / o persoana. Succes .
Mai dar nu-i adevarat ce zici tu, Bine poate ca din cauza asta i se spune Fulgerul Galben Al Konohei, dar sa fim sincer ca nu sunt idioate, sunt chair utile, daca ai urmarit foarte bine serialul, sti ca fara ele, Naruto era mort nu? si faza cu Rasenganul, de unde sti ca le-a copiat cum ai spus, dar sincer poate s-a inspirat singur sper ca nu o iei in rau acest comm, dar nu ai de ce sa ii critici jutsurile lui pentru ca sunt foarte utile
Am zis astea pentru ca el era extrem de recunoscut pentru tehnica asta. Poate am fost prea dur, recunosc, dar parca pentru o tehnica de teleportare nu prea a fost luata in considerare viteza normala a lui Minato. Eu cred ca asta conteaza cel mai mult la un ninja. Rock Lee, Kakashi, Gai, Sasuke si mai era un kage cu putere de fulger, am uitat pentru moment cum il cheama , acestia ar trebui luati in considerare. Sa fim seriosi, teleportarea mi se pare un truc ieftin, eu consider ca viteza adevarata a unui ninja il face pe acel ninja mai greu de infrant. De exemplu, Rock Lee cand deschise portile alea, zi tu mie, putea cineva sa il ucida? Un shinobi ar fi putut sa il prinda in vreo tehnica si sa il omoare? Eu nu prea cred. In fine, am dat-o la intorso ), cum sa iau in nume de rau un comm? Nu as avea de ce . Sunt foarte sociabil, dar uneori ma ia valul cand vine vorba despre ceva ce imi place sa insinuez si sa il tratez ca atare .
Bine zici cu faza cu Rock Lee, dar Gaara la putut prinde
Nup... nu l-a putut prinde revizioneaza episodul. L-a prins atunci cand era vulnerabil. Gaara daca nu si-ar fi activat scutul de nisip atunci cand era aproape distrus ar fi putut sa fie mort. Prima data cand am vazut pe Jetix, a fost "AWESOME!" era superb. Erau alte vremuri, acum te uiti pe pc si numai are niciun sens. Alta senzatie e cand te uiti la tv .
Scz ca ma bag, dar sa stii ca teleportarea aia avea legatura cu viteza lui Minato, nu conteaza in ce fel iti manifesti viteza cand tu o ai, asa era si la Minato, degeaba spunea cineva ca el e mai rapid doar prin teleportarea aceea, si fara ea ar fi fost praf, asta-i soarta, cat despre Rock Lee, totusi nu se compara cu Gaara, si la Rock Lee sau Guy poti spune ca au o viteza foarte mare cand folosesc cele 8 porti, sau si la Sasuke poti spune ca are viteza asta din cauza Sharinganului, daca mai tii minte ca Kakashi i-a copiat cu Sharinganul viteza lui Rock Lee...
Da asa e, totusi, nu cred ca Gaara (controlat) l-ar fi putut ucide pe Rock Lee, gadeste-te l-a facut una cu Pamantul atunci cand isi facuse cele 8 porti sau cum se numea. Nici nu putea sa isi repare scutul de nisip. Fuse-se o tehnica extraordinara, niciun shinobi nu ar fi putut castiga lupta aceea. Eu nu ma supar ca te bagi , chiar ma bucur ca imi atragi atentia, da asa e, dar ma refer ca viteza lui normala era la fel ca cea a lui Naruto normal. Da, este adevarat ca nu prea conteaza felul vitezei, dar in fine .
Banuiesc, ca atunci cand zici ca nici un shinobi nu putea castiga lupta aceea te referi la shinobi de rand, ca asa eu nu cred ca de exemplu Itachi, Orochimaru sau Kakashi n-ar fi castigat.
Mama da ce fan a lui Lee avem aici, dar iti dau dreptate la tot mai ales la partea cu Jetix
Te asigur ca Kakashi si Itachi nu ar fi rezistat la acele lovituri. Ei nu au scuturi de nisip ca Gaara ca sa nu fie raniti.
Kakashi poate folosi si el de asemenea cele 8 porti interioare, iar itachi l-ar fi invins pe rock lee dinainte ca acesta sa deschida portile, Itachi foloseste genjutsu, si cum adica nu au scuturi de nisip, doar cu nisipul de poti apara de acele lovituri? nu e adevarat, Susanoo al lui Itachi e mult mai puternic decat cochilia de nisip a lui Gaara, e o aprare suprema, indestructibila, Itachi ar mai fi avut de asemenea multe alte modalitati de a-l invinge pe Rock Lee in lupta aceea.
Aberezi... chiar nu te-ai uitat niciodata la Naruto. Kakashi sa deschida cele 8 PORTI?!?! Nu consider ca te-ai uitat vreodata la Naruto. M-am decis. Itachi l-ar fi invins pe Rock lee? , esti amuzant baiete, tu gandesti cand spui un argument? Itachi trebuie sa priveasca persoana in ochi ca sa intre intr-un genjutsu. A pomenit cineva de Susanoo? Nu, nu e la fel de puternic ca nisipul lui Gaara. Gandeste-te, acum Gaara ca nu-l mai are pe Shukaku nu mai are aceleasi puteri. Le are doar pe cele de baza. Totusi consider ca nisipul lui e putin mai puternic ca Susanoo. Si, eu ziceam de altceva, daca tu nu intelegi treaba ta, vorbeam despre faptul ca ei nu ar rezista acestor atacuri. Nici pomeneala sa castige Itachi sau Gaara sau nu stiu cine. Acest Keke genkai, e mult mai puternic ca un sharingan (sharingan normal evident) de exemplu.
Uita-te pe Narutopedia si vezi ca si acolo scrie ca Kakashi poate folosi cele 8 porti, poate o sa-mi spui ca aberez si daca iti zic ca Kakashi poate folosi rasengan, tu crezi ca i se zice degeaba "copiator", si Susanoo e cu mult peste nisipul lui Gaara, daca acea rotatie a lui Neji iti da mai multa aparare da Susanoo, cat de handicapat sa fi sa spui ca Rock Lee e mai puternic decat Itachi, inteleg ca esti fan dar serios las-o mai moale ca nu-i asa, crezi ca Rock Lee ar face fata la una dintre cele 3 mari tehnici supreme ale lui Itachi: Amaterasu, Tsukuyomi si Susanoo(combinatia dintre primele 2), mai bine taci daca nu stii, cica vorbeai despre faptul ca ei nu ar rezista acestor atacuri, tu chiar nu gandesti, de cate ori l-ai vazut pe Itachi sa se lupte corp la corp, fie foloseste genjutsu, fie ninjutsu, si nici Kakashi nu s-ar bate corp la corp cu Rock Lee, stiind ca el numai asa se poate lupta. Auzi Itachi poate baga pe cineva in Genjutsu, nu cred ca stii episodul in care Naruto a intrat in genjutsul lui doar privindu-i degetu, asa ca taci ca nu stii nimic.
Mi-ai dovedit ca h-abar nu ai ce zici. Cum draq sa poata Kakashi sa deschida portile alea? Tu GANDESTI? Sharinganul copiaza doar viteza si putin din tehnici, in rest nu copiaza miscarile speciale. Recunosc Kakashi este un ninja desavarsit, dar nu poate invinge importiva lui Lee sau lui Gai. Gandeste-te, ce putere ar putea sa aiba, nu sunt un fan Rock Lee, doar ca mi se pare ca il cam dezavantajati. Hmm, poate Susanoo e mai puternic ca nisipul lui Gaara, hmm, mmda asa e, poate am uitat acel argument, asa mi se intampla cand ma cineva zici ca imi baga cuvintele pe gat. In fine, eu ma refeream daca era o lupta corp la corp, nu neaparat o lupta in general. Dar de faza cu Kakashi m-ai facut sa rad ).
Ok frate, hai sa nu ne mai certam, sa zic si parerea mea acum: cele opt porti nu este un kekke genkai deci poate fi copiat de sharingan, Gai l-as crede putin in stare sa-l invinga pe Kakashi dar Rock Lee mai are de invatat ca inca nu e asa experimentat, si intr-adevar Itachi nu ar invinge intr-o lupta corp la corp.
Pentru ca era foarte puternic si era singurul care stapanea tehnica de teleportare si a creat razenganul si stia multe tehnici puternice de sigilare ale clanului Uzuumaki invatate de la mama lui Kushina si era foarte cunoscut ca Fulgerul galben al Konohai. Pe scurt era foarte puternic.
Raspunsul corect este: Minato Namikaze a fost ales al patrulea Hokage pentru ca a fost un shinobi desavarsit, de o inteligenta uimitoare, un ninja de un talent care il gasesti doar o data la un deceniu, dar cel mai important, deoarece a condus Konoha spre victorie in cel de-al treilea mare razboi ninja.
CreepyDarkness întreabă: