| Bogdanel07 a întrebat:

De ce Adam si Eva aveau buric daca au fost primi oameni!?

Răspuns Câştigător
| Unicucebeea a răspuns:

Hai frate,de ce radeti, e pe comics si a pus o intrebare amuzanta si voi va bateti joc, Doamne cum pot fi unirolling eyes

10 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

De unde stii ca aveau?

| Cristianne a răspuns:

De unde știi că există?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu fie mai prejos de urmasii lor.

| stresat a răspuns:

De unde stii ca aveau buric? In biblie nu cred ca se mentioneaza daca au avut sau nu buric.

| greenwave666 a răspuns:

Comentariile voastre sunt de prisos si scot la iveala o imbecilitate crunta, in biblie nu e mentionat faptul ca cei doi ar avea s'au nu buric, dupa cum spune "stresat" exista poze in schimb, si eu unul pana in prezent nu am gasit nici macar o singura poza cu adam si eva fara buric, de parca dumnezeu i'ar fi nascut frate, bogdanele, biserica este cea mai mare forma de manipulare, spune doar nu si stai departe de ea!

| Bogdanel07 explică (pentru greenwave666):

Stiu ca biserica este o forma de manipuulare happy

| brutmunt a răspuns:

Pentru ca asa i-a facut Dumnezeu cu buric el i-a inventat si asat e.

| Killala21 a răspuns:

Frate voi sunteti cu capu' un omu pune o intrebare incultii si handicapatii repede cu caterinca...

| fitzedeminora a răspuns:

rolling on the floor doamne iarta-ma ce intrebare cica dc aveau adam si eva buric nu stiu tu dc ai ochi
ma cine stie poate peste 1000 oamneii vor avea 4 maini sau na burice daca vrei u laughing si o sa zica ma doamne cine i-a dat lu bogdanel07 degete sa scrie asa ceva rolling on the floor)))

Întrebări similare