| Awesom a întrebat:

De ce sunt atatia fani ai Hinatei? Ca are sanii mari? Ca are ochii albi? Ca il urmareste obsesiv pe Naruto peste tot ca o disperata? Sakura o bate oriunde si oricand.

10 răspunsuri:
| Lynna a răspuns:

Eu sunt perfect de acord cu tine. Este simpatica, recunosc, dar uneori mi se pare chiar penibila.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Sa fim sinceri, amandoua au ajuns nefolositoare si inutile.

| ღHinataღ a răspuns:

Ba nu o bate, Hinata are 8 trigram 64 palm si alte jutsuri si mai puternice iar proasta de sakura are doar mystical palm (pe care il are si hinata) plus niste pumni pe care ii antreneaza pe naruto.Nu sunt fan sasusaku aorin doamne fereste naruhina.Mie imi place sasuhina narusaku.Clar?

| Awesom explică (pentru ღHinataღ):

I-ai multumit Sakurei ca ti-a salvat idolul?

| ღHinataღ a răspuns (pentru Awesom):

De ce s-ai muiltmesc sakurei daca nu ea a salvat-o pe Hinata? Doar a reabilitat-o, mai multi medici ninja au salvat-o.Si nu e idolul meu si am zis ca daca nu accepti ca am o parere diferita te blochez, iar eu ma tin de cuvant.

| Hinnata a răspuns (pentru Awesom):

Scuze, dar daca pui asa problema si Hinata l-a salvat pe Naruto cand s-a luptat cu Pein! tongue

| Sarai a răspuns:

Ca personaj este destul de draguta.dar nu-mi mai place de ea datorita ''fanilor'' ei care nu rateaza niciodata ocazia sa ''se ia'' da Sakura sau sa faca crize la vreo poza NaruSaku..sunt asa de penibili, dar si amuzanti, cateodata big grin

| Hinnata a răspuns:

Mie una imi place felul ei de a fi.
Este un personaj bine facut si eu una cred ca se potriveste mai bine cu Naruto.
Ea este un personaj care tot timpul se ascunde si mie imi place ca pleaca de jos si ajunge destul de sus, fata de Sakura. big grin Asta e parerea mea, oricum gusturile nu se discuta.

| LawlietRyuzakiV2 a răspuns:

Mie îmi place Hinata că ea chiar îl iubește pe Naruto, și-a riscat viața pentru Naruto pe când Sakura nu îl iubește pe Naruto.Sakura e nefolositoare, slabă( deși s-a antrenat cu un kage) și enervantă. Mereu își găsește câte-un moment ca să-i aplice una lui Naruto.Acum la faza cu "Sakura o bate oriunde si oricand„, Hinata o poate învinge ușor, ea are byakugan și multe alte tehnice puternice pe când Sakura are doar un pumn puternic.

| Awesom explică (pentru LawlietRyuzakiV2):

Se vede ca ai uitat de Katsuyu.