Probabil pentru că şi-au făcut o anumită părere despre ea la începutul seriei,iar acum,deşi a devenit mult mai puternică nu îi recunosc schimbarea(nu cred că are vreo importanţa bustul; mărimea bustului Hinatei este considerabilă şi totuşi mulţi o displac).Să fiu sinceră nu am fost niciodată o mare fană a ei,pentru că,să fim serioşi! la început în pre-shippuden era insuportabilă.A început să se schimbe în timpul celui de-al doilea examen Chuunin,şi mai apoi când Sasuke a părăsit satul şi ea a devenit ucenica lui Tsunade.Iar schimbarea a devenit vizibilă în Shippuden,mai ales în partea când a luptat împotriva lui Sasori.Din punct de vedere fizic,ea este fără îndoială puternică,dar cred că îi lipseşte puterea sufletească,morală(este ăsta un termen corect ori?). Spre exemplu,deşi se schimbase,nu şi-a dat seama de greutatea pe care a pus-o pe umerii lui Naruto decât când Sai i-a atras atenţia(deşi asta este o afirmaţie greşită am putea zice, pentru că Naruto a spus că el nu încearcă să-l aducă pe Sasuke înapoi doar pentru că i-a promis Sakurei, ci şi pentru că Sasuke este prietenul său). Este astfel pentru că poate nu este încă sigură de sentimentele ei faţă de cei din jurul ei, faţă de Sasuke, faţă de Naruto.De asemenea, cei care o urăsc atât de mult ar trebui să recitească primele capitole din Naruto şi apoi ultimul capitol apărut 630, şi să vadă cât de mare este diferenţa şi cât de mult s-a schimbat pe parcursul timpului.Dar până la urmă e ok dacă nu placi un personaj, dar măcar nu-l vorbi de rău sau nu îl urî din motive prosteşti(precum unii shippers SasuKarin, care o urăsc pe Sakura doar pentru că "stă în calea" perechii lor.Serios m-am săturat să tot văd oameni care se uită la Naruto doar pentru perechile lor.Naruto e un anime de gen shounen, deci fără dulcegării...dar ok am să închei pentru că am deviat de la subiect.)
Zi ceva ce a facut ea in afara sa planga.
nu zi ca la invins pe Sasori ca nu ea a facut-o ci batrana Chiyo
Ohh, mai bine obsedati defacebook decat obsedati dupa Naruto . Cel putin acum este o porcarie de anime. Inainte era mult mai interesant, acum e cel mai slab dupa parerea mea si a multora ^_^. Cum am mai pus o intrebare, sunteti slabi
. Viata e frumoasa si trebuie traita, nu trebuie sa ne afundam in desene, de genu asta. Cel putin foarte rar, dar nu mereu
.
Nu e vorba de bust. adica da e frumoasa dar folositoare doar in punct de vedere medical..nu are cine stie ce putere, sa fim seriosi acum. Dar da sunt de acord cu tine. nu putem spune ca e nefolositoare doar pentru ca e urata sau are bust mic.
Nu stiu! Eu o cred foarte foloitoare, imi place mult de ea, un nija medic, frumos, care s-ar sacrifica pentru cei apropriati, asa o vad eu!
Este adevarat, ca Sakura stie numai sa planga.Dar ce a facut ea, cand se lupta Naruto cu Pein? A intrat cumva in lupta? Hinata isi dadea viata pentru el.Iar ea?
Aici ai mare dreptate
E adevarat ca a si plans.E adevarat si ca Hinata isi dadea viata pentru Naruto.
Sakura si Hinata sunt cam la acelasi nivel, dupa cum mi se pare mie si maimultor oameni...cum Sakura plange, Hinata se rusineaza in fata lui Naruto...
Sakura si Hinata sunt prietene bune...si un plus cred ca esti fana Naruhina,(poate Sasusaku). Sunt de partea ta....adica nu as vrea sa fie Naruto cu Sakura la sfarsit.=)
Sasuke x Naruto, cel mai corect ).
Mda,iar Pain a elimint-o din prima pe Hinata -_- Numai zic atunci cand este langa Naruto, parca mai are putin si face stop cardio-vascular s-au ceva de genul, nu ma pricep la chestii ca acestea.Partea importanta este ca nici Hinata nu e o sfanta.