| laXXXXXXme a întrebat:

Dece majoritatea nebunilor isi face cont pe TPU rolling on the floor))))
si baga nu mai intrebari, prostesti cum ar fi,
pisica mea se da la iubitul meu,
de ce imi creste par in nas,
de ce copii din ziua de azi nu e cam normali,
de ce pisica mea bea lapte de la caine,

doamne ce lume proasat se adun aici rolling on the floor))?

Răspuns Câştigător
| Cosmin3D a răspuns:

Asta se intampla la Dragoste si Sex, Conversatii, Comics si in special T/A...mda...Copii care n-au ce face.

9 răspunsuri:
| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Vor sa fie amuzanti sau sa li se dea atentie.
Bye!

| Kataloasa a răspuns:

Chiar crezi ca nu stie sa scrie corect?
a facut asa la vrajeala sa scoata in evidenta "Prostimea"laughing vorba lu diaconescu laughing

| laXXXXXXme explică:

Casa te miri tu roki nume de caine asa la chemat pe cainele meu laughing) omu cand mai scire mai greseste un cuvant, te sfatuesc sa ai grija de gunoiu tau din ochi si dupa aia sa te uiti la altu, nu nu vezi in ce fel ai scris eu atata am avut, de spus sa te uiti un pic la tinehee hee)))?

| florynna93 a răspuns:

Sincer Dragan chiar cred ca nu stie sa scrie...sau acum esti inteligent daca scrii ca un analfabet.serios acum.ce ai vrut sa evidentiezi? ca faci parte din acea categorie de "nebuni" si "lume proast care se adun aici"?

| criss_2399 a răspuns:

Ei cred ca sunt noi pe TPU si nu-si dau seama ca intebarile se publica :d :d :d

| alegz a răspuns:

Doamne daca sti sa scrii laughing cate clase ai 2?! esti tren?smug "DECE" legat.straight face "isi face cont pe TPU"..."de ce copii din ziua de azi nu e cam normali" sau "doamne ce lume proasat se adun aici" mai invata limba romana. happy

| moarteclinica a răspuns:

Alegz du-te sa nu mai spun unde ma desteptule bv ca sti tu sa scrii, si lasa pe alti sa fie prosti asa cum i vezi dumneata.nu te mai umfla in pene si dupa aia sa vi aici sa imi spui tu mie cate clase am facut nu am facut scoala asta e ce te aia pe tine grija daca am facut scoala sau nu doamne iti dai seama cat de prost poti fi, daca erai cu capu pe umeri nu mai veneai aici si te luai cu mine ca de ce nu stiu sa scriu asta e omu mai greseste cand mai scrie nu poate in-truna sa se holbeze ce scrie si daca a scris la moda asta e scriem cum apucam sti cine esti tu alegz cel mai prost si cel mai analfabet prost de pe lista mea de ratati ba desneptu lu peste prajit nu te mai da mare si tare ca nu ma uimesti mah frate.mai du-te si vezi-ti de treaba daca nu iti convine cum scriu
a stai un pic nu credeam ca pentru un pic de greseala rade tocilari de tine alegz vi aici cu tente de s... la gura precum tu si imi spui mie sa invat limba romana asta e frate chiar asa de proasta ma crezi am fost la scoala si nu am habar ce am invatat dar nu vad care-i problema ta sa imi atragi mie atentia ce vrei acum sa imi arati ca esti inteligent si eu sunt proasta vai de capu tau mai uitate la fata ta de nazist si dupa aia sa ie-i atentia, altuia fratioare?

Răspuns utilizator avertizat
| firefox6 a răspuns:

Poate aici se aduna si lume proasta...la care tu esti rege!