| Mica_Dulcika_1997 a întrebat:

Deci, am niste prietene care se uita intruna la seriale anime...si m-am gandit sa ma uit si eu, dar nu stiu ca care adica din cate mi s-a zis sunt o gramada de genuri: comedy, romance, drama etc. Si nu ma pot decide la ce sa ma auit asa ca va rog pe voi fanii anime sa imi dati o lista cu cele mai faine anime-uri si sa scrieti si ce gen este neme-ul. Multumesc!

4 răspunsuri:
| ღஜღpikapikaღஜღ a răspuns:

Sword Art Online( Actiune Aventura
Comedie Romantic )

Accel World ( Acţiune Aventură Comedie Romantic )

Comedie Romantic :

Baka to Test to Shoukanjuu

Baka to Test to Shoukanjuu Ni!

Clannad

Clannad After Story

DN Angel

Fruits Basket

Full Metal Panic? Fumoffu

Gravitation

Infinite Stratos

Inukami!

Kampfer

Nana

Sora no Otoshimono

Sora no Otoshimono Forte

The World God Only Knows

The World God Only Knows II

They Are My Noble Masters

Tonagura

Uta no Prince-sama

xxxHolic

YuruYuri

Maji de Watashi ni Koi Shinasai!

Ouran High School Host Club

Junjou Romantica

xxxHolic Kei

Bakemonogatari

Sankarea

Accel World

Myself Yourself

Junjou Romantica 2

Sword Art Online

Kokoro Connect

Yamato Nadeshiko Shichi Henge

Rosario + Vampire

Shuffle!

Tonari no Kaibutsu-kun

Rosario + Vampire 2

Kimi no Iru Machi

Infinite Stratos 2

Hataraku Maou-sama!

Mikakunin de Shinkoukei

Bokura wa Minna Kawaisou

Love Stage!

Ok, sper ca o sa-ti placa...
Fundita?

| 德尼莎 a răspuns:

Oo hai ca imi place intrebarea ta ^^
deci.:
-Kauchou wa maid-sama(comedie,romantic)
-sukitte ii na eu (comedie,romantic)
-itazura na kiss (comedie-romantic)
-naruto( comedie,arte martiale,)
-naruto shippuden(continuarea din naruto)
-kimi ni todoke (romantic,drama)
-lovely complex(comedie-romantica)
-Diabolik lovers( vampiri-romance,reverse harem)
-Amnesia(romance,reverse harem)
-death note (psihologic)
-Fullmetal alchemist (actiune,comedie)
-kotoura-san (ecchi, comedie, romance)
- brothers conflict(reverse harem, romance)
-vampire knigh, vampire knigh guilty si in curand va aparea se sezonul 3 vampire knigh destiny)(reverse harem,drama,romance)
-one piece(comedie,actiune)
-fairy tail (gen naruto)
-uta no prince-sama (romance,reverse harem,comedy)
-uraboku( supranatural,romance,demoni)
-hakuouki(romance,actiune,demoni)
-ao no exorcist(actiune,comedie,demoni)
-kampfer(actiune,ecchi,romance,comedie)
-ouran high school host club(comedie,romance,scoala)
-kamigami no asobi(reverse harem,comedie,romance)
-earl and fairy(comedie,romance)
-monogatori(romantic,comedie)
-Code:Breaker(actiune,comedie,scoala,supranatural)
-mahou sensou(actiune,fantezie,magic)
-hentai ouji to warawanai neko(comedie,romantic,scoala,seinen)
-kimi no iru machi (romantic, shounen)
-ore no kanojo to osananajimi go shuraba sugiru (comedie, romantic, scoala)
-neo angelique abyss second age (reverse harem, fantasy)
-Another(comedie, romance)
-11 eyes(comedie,romance)
-gakuen heaven(comedie,romance)
-sekai ichi hatsuko(comedie,romance)
-skip beat(comedie,romance)
-infinite stratos(actiune,comedie, romance)
-core wa zombie desu-ca? (actiune, comedie, romance)
Cam atat daca mai vrei, da-mi mesaj ^^

| Hyourinmaru a răspuns (pentru 德尼莎):

Nu mai mintiti pe aici, nu va aparea niciun Vampire Knight Destiny si Another nu e comedie si romance, e horror laughing))

| yoadeea a răspuns:

Ouran high school host club =despre o scoala de oameni bogati unde exista un club numit clubul gazdelor, format din 6 baieti care tin companie fetelor din scoala si le spun tot felul de dulcegarii, intr-o zi o fata saraca care arata ca un baiat sparge o vaza foarte scumpa si ca sa isi achite datoria trebuie sa fie o gazda si unul din cei 6 baieti se indragosteste de ea. (romance, comedy, reverse harem)

kimi ni todoke = o fata care arata ca bloody merry de care toti sunt speriati crezand ca e rea si infricosatoare cand de fapt ea e foarte draguta, intr-o zi un baiat vrea sa ii devina prieten si pana la urma se indragostesc unul de altul.(romance, drama)

kotoura-san =despre o fata care poate citi gandurile, fiindca are puterea asta, parintii si prietenii o parasesc, singurul care mai are grija de ea e bunicul ei care e foarte bogat. cand fata ajunge la liceu bunicul ei ii cumpara un apartament in care sa locuiasca. la scoala toti se feresc de ea mai putin un baiat foarte pervers care ajunge sa fie foarte bun prieten cu ea. ea ii poate vedea toate gandurile perverse pe care le are despre ea cu ajutorul puterii ei (romance, comedy)

inu x boku ss =o fata demon ajunge sa locuiasca singura intr-o pensiune pentru. demoni unde toti demoni au valeti demoni de la servicile secrete, inclusiv ea, ajunge sa isi faca multi prieteni si sa se indragosteasca de valetul ei (romance, comedy)

lovely complex = o fata si un baiat care se indragostesc unul de altul, fata e mai mare cu vreo 20 de cm decat baiat (romance, comedy)

arcana famiglia = despre o asociatie de "eroi„ numita arcana famiglia, in organizatie sunt 7 baieti care au fiecare puteri arcana, din organizatie mai face parte si fiica sefului organizatiei (romance, comedy, reverse harem)

kamisama hajimemashita = despre o fata care ajunge zeitate a pamantului si are un valet super hoooooot! (romance, comedy)

earl and fairy = o fata care e doctor de zane ajuta un talhar sa gaseasca o sabie magica care a fost ascunsa de zane, cu acea sabie el poate dovedi ca e membru al familiei earl si ca are sange regal (romance, comedy )

itazura na kiss = despre o fata proasta care se indragosteste de un baiat geniu, casa fetei este daramata de un cutremur si ei ajung sa stea impreuna, la sfarsit se casatoresc si au un copil (romance, comedy)

starry sky = zodiacul este reprezentat sub forma unor baieti foarte hooooot! (nu stiu genul)

otome youkai zakuro despre 4 fete care sunt demoni si locuiesc in lumea oamenilor una din ele e incapatanata, ceaalalta e fricoasa si celelalte 2 sunt gemene perfect identice. intr-o zi 3 baieti din armata sunt trimizi sa le supravegheze si sa fie u ele tot timpul. cea incapatanate se indragosteste de soldatul care o supravegheaza, cea fricoasa se indragoste si ea de soldatul care o supravegheaza si cele doua gamene se indragostesc si ele de soldatul care le supravegheaza si il impart amandoua (romance, comedy, action)

nisekoi = doua bande de mafioti se tot cearta, fiica si fiul sefului din cele doua bande trebuie sa fie impreuna ca sa inceteze razboiul si fata il tot bate si il cearta pe baiat (romance, comedy)

special a = iti garantez ca o sa iti placa (romance, conedy)

mm! = un baiat care e masochist se duce la clubul de ajutor unde intalneste o fata care trebuie sa il ajute sa scape de masochism, ea se gandeste sa il bata si sa il tortureze pana il scapa de masochism (romance comedy)

ao no exorcist = e super mega tareeeeeeeeeee, merita super mult sa te uiti! (action, comedy)

soredemo sekain wa utsuchushii = o femeie de vreo 20 de ani e obligata sa se casatoreasca cu un copil care are vreo 15 ani. la inceput nu se inteleg, dar apoi se indragostesc. (romance, comedy)

durarara = e super mega tare merita! (mister, action )

hataraku maou-sama = e destul de bun, l-ai putea incerca daca vrei (action, comedy)

kamisama no memochou = e despre detectivi NEET care rezolva mistere (mister, comedy)

baccano = e ca si durarara si e si de la acelasi autor, e super mega tare (mister, action)

astea sunt cele care m-am gandit ca o sa iti placa. sa imi spui daca vrei si alte genuri.