Ep 135-138 -lupta
Am vazut anime-ul si te asigur ca aceasta tipa nu va ajunge la Sasuke. Funda pentru,, concretitate''?
135-138 itachi vs sasuke iar Acea karin e exagerat de enrvanta *** 4ever :))plus ca daca ne aducem aminte sasuke a spus ca vrea sa isi refaca clanul...iar sakura a fost langa el mereu dupa cum ai vazut citeste manga de la 634 in colo si vei vedea a si inca ceva daca esti fan inrait naruto si nu mai ai rabdare dupa shippuden uita-te aici pentru ca e cu cateva episoade in avans http://www.youtube.com/watch?v=dSGgWs6d1mE stiu ca este povestea jocului insa asa se intampla si in shippuden... daca esti cu ele la zi uitat-te de pe la a 5a ora si jumatate =))
Sper că realizezi că pe Sasuke nici nu îl interesează ce face Sakura.Da, e adevărat că i-a recunoscut puterea, dar doar atât. Dragostea Sakurei pentru Sasuke este ceva one-sided.La fel este şi cu Karin.Şi nu vreau să fiu rea, dar cred că nu eşti atentă când citeşti manga.Sasuke nu vrea să-şi restaureze clanul, mai nou(poate dacă ai fi citit cu atenţie) doreşte să distrugă vechiul sistem ninja, şi să construiască unul nou.
Lupta dintre Sasuke si Itachi incepe in ep. 135 si se termina in ep. 138.
Si pe mine ma enerveaza Karin dar sunt sigura ca Sasuke nu o place...nu e genul lui
Pai nu stiu..nici mie nu-mi place de karin aia.dar cred ca sasuke e gay..in fine pai Karin e undeva in Konoha la parnaie
xLexus întreabă:
ANdrei19899 întreabă:
YukyTsukiyomi întreabă: