1] Sa nu ma intrebi iubitul meu,
In lipsa ta daca mi-e greu,
Sa nu ma-ntrebi daca iubesc,
Sa nu ma-ntrebi daca traiesc,
Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor,
Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor,
Sa nu ma-ntrebi daca mai pling,
Sa nu ma-ntrebi ce am in gand,
Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea,
Si suferinta si tristetea;
Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea,
Nici daca am cunoscut iubirea,
Sa nu ma-ntrebi daca zambesc,
In jur de pot sa mai privesc,
Sa nu ma-ntrebi daca ma doare,
Nici daca vad pe cer ca-i soare,
Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund,
Frumosul meu cu suflet bland,
La orce-ai vrut sau vrei sa stii,
Raspunsuri, inger vei primi,
In lipsa ta mi-e greu iubire,
Iubesc, traiesc an amintire,
De chipul tau imi este dor,
Eu fara tine vreau sa...mor,
In noapte lacrima-mi ascund,
De dragul tau iubire pling,
Cu tine-n gand adorm cu greu,
In vis apari mereu mereu,
Cei frumusetea? chipul tau,
Cei suferinta? dorul meu,
Cei tristetea? viata mea,
De-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa,
Ca am putut sa te cunosc,
Sa te ating suflet frumos,
Si am putut sa-ti simt iubirea,
Si am aflat ce-i fericirea,
Daca zimbesc o fac prin lacrimi,
Daca privesc nu-s ochii mei,
Ca nu mai am lumina inger,
De cand te-ai departat de ei,
Nu stiu, nu vad daca e soare,
Nimic acum nu are rost,
Secunda fara tine doare,
A fost frumos, frumos... a fost!
2] Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine!
3]Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine...
4]Prietenii falsi sa imi dea un Buzz... astazi fac prezenta.
5]Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca... tot ce poti face este sa fi o persoana iubita, restul depinde de ceilaltzi.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie... altora s`ar putea sa nu le pese...
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si doar cateva secunde s`o pierzi
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata ci PE CINE ai
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca. ci cu ceea ce poti sa faci tu
Am invatat ca nu conteaza ceea ce li se intampla oamenilor... ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva
Am invatat ca oricum ai taia... orice lucru are 2 fete
Am invatat ca trebuie sa te despartzi de cei dragi cu cuvinte calde... s`ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi...
Am invatat ca poti continua inca mult timp... dupa ce ai spus ca NU MAI POTZI
Am invatat ca eroii sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie, indiferent de consecintze
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat, dar nu am dreptul sa fiu si rau
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta... iar asta e valabil si pentru iubirea adevarata
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu... nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten... oricum te va rani din cand in cand... iar tu trebuie sa-l iertzi pentru asta
Am invatat ca nu este totdeauna de ajuns sa fi iertat de altii... cateodata trebuie sa invetzi sa te iertzi pe tine insutzi...
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, lumea nu se va opri pentru durerea ta
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult, iti sunt luati prea repede
Am invatat sa iubesc, ca sa pot fi iubit
Am invatat cca o persoana care este draguta cu tine, dar se poarta urat cu chelnerul, NU este o persoana draguta(foarte important... fi foarte atent la asta... nu exista exceptzii)
Am invatat ca cel mai bine e sa fi om, nu sa te gandesti mereu cum sa profiti de unul sau de altul
Am invatat ca daca vrei sa ai ceva trebuie sa luptzi si sa mergi inainte fara sa te uiti, sa ceri aprobarea celor din jur
Am invatat sa ma bucur de fiecare zi ca si cum ar fi ultima
Am invatat ca increderea se castiga
Am invatat sa accept
Am invatat sa traiesc
Am invatat ca daca`i ajutzi pe altii din tot sufletul, primesti inzecit inapoi
6] [mai multe] Avaible la tristete, la lacrimi si tacere…
Busy pentru fericire si speranta, avaible pentru lacrimi…
At my desk cu nimeni/cu tristetea/cu mine…
Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel, pentru ca o parte din mine e la ea/el, dar el/ea nicaieri…
Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…
Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…
As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreau sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Maine va fi frumos, mai va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
Colorand zilele mi-am dat seama ca am o pasiune pentru nuante: negru, mai inchis, foarte inchis…
Azi e doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…
Frumusete …exterior, zambet …exterior, inauntru…
Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara.A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc
O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost, vei fi si vei ramane aici… in inima mea
Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
Sunt plecat/plecata… culeg flori de tristete…
Tristetea… cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
Tristetea- o stare trecatoare, singuratatea- o stare…
Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! nici nu e nevoie, e chiar aici langa mine…
Ce soare trist! ieri parca era mai vesel…a! nu ieri! de mult… tare de mult…
Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…
Sunt pierdut intr-o lume pustie si rece, te caut de atata timp si sunt la capatul puterilor, nu-mi doresc decat un coltisor caldut care sa ma ocroteasca si sa ma alinte, te rog, te rog, deschide-ti inima!
Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu…
Ai castigat sau ai pierdut,Nu te oprii din drumul inceput. LUPTA! Sperand ca intr-o zi tot ce doresti se va-nplinii. Regreta doar timpul pierdut tot ce puteai sa faci si…….na-i facut!
Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma. Nu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma. Nu promit ca o sa te opresc, dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa sculti pe nimeni, cauta-ma. Promit sa tac oricat vrei tu. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund… vin-o repede sa ma vezi, poate eu am nevoie de tine.
Ma vei uita caci si uitarea e o lege.
Vei incerca sa nu o faci dar nu vei reusi
Si-abia atunci vei intelege
Caci tot cea fost nu va mai fi !
De-ar fi sa mor prin propria vointa…. as vrea ca tu sa implinesti unica si mica mea dorinta……. sa ma iubesti la fel cum te iubesc si eu. iubeste-ma acum… caci un carbune stins se mai aprinde foarte greu.
Faza cea mai dureroasa atunci cand suferi e ca singura persoana care te poate consola e aceeasi persoana dupa care plangi.
in noaptea trist ce ne desparte,de vei simtii suspine…sa nu te sperii!e dorul meu ce vine sa doarma langa tine!
Te rog sa crezi ca a iubi , e cea mai mare fapta, iubirea ce ti-o port sa stii ti-o spun de mii de ori in soapta, nu stiu daca ma porti in gind, eu insa tin la tine, sa cred as vrea cit de putin ca te gindesti la mine.
Astazi eu plang,iar tu poate esti fericit alaturi de ea…Cand eu ma voi gandi la tine, poate tu o vei saruta pe ea…Si, poate iti vei aminti de mine… dar sa nu fie prea tarziu ca poate nu te mai pot ierta…
Sunt 1000 de ganduri,ce ma duc la tine mereu…fara tine,e pustiu in sufletul meu. Si simt ca ma sting,as vrea sa te ating,sa te simt langa inima mea. Stiu ca nu ma crezi dar….Te iubesc!
Zambeste chiar daca zambetul tau e trist, pentru ca mai trist de un zambet este tristetea de nu a putea zambi.
Lacrimile sunt bucati din inima ce declara Dragostea, si dorul de tine zi de zi.
In genunchi ma puneam si de tine ma rugam, te rog nu pleca iubirea mea nu pleca din viata mea si lasami macar un pic din inima ta sa simt si eu ca mai am pe cineva.
Cea mai trista zi din viata mea, este cand nu vad privirea ta, cand nu am sarutul si mangaierea ta, te rog nu ma mai lasa asa.
Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine … m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in brate.
Vei putea oare iubire,
Sa ma ierti acum pe mine?
Pentru tot raul pierdut,
Pentru timpul ce-ai pierdut,
Iti promit,nu-ti mai gresesc
Si iti jur ca TE IUBESC,
Lasa-n urma amintirea,
Gandurile,NU iubirea,
Si-ai sa vezi ca va fi bine,
Pentru mine,pentru tine
Iarta-ma si hai iubire,
Da-mi o sansa langa tine
Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu…
Dragostea este ca un edificiu, iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa la manie totul se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai stricat dintr-o gresea
Cand afara ploua, la tine ma gandesc; cand afara-i soare, inima mi-o dezrobesc…
Gandindu-ma la tine, stiind ca ai sa vii; simtind, ca pentru totdeauna tu ma vei iubi.
Dar singur ma amagesc, in noapte si plang; as vrea sa-mi fi aproape in brate sa te strang…
Sa-ti spun cat te iubesc; dar ma gandesc sa nu gresesc.
Si de aceea plang si tac; ma-ntreb mereu de-ti sunt pe plac,
Daca m-ai fi inteles… as fi fost fericit; si toata viata mea te-as fi iubit
Acum ne despartim, dar vreau sa sti ca nu-ti port ura si iti doresc tot ce e mai bun in viata. Tu esti singurul care a stiut sa ma invete sa iubesc cu adevarat si care m-a facut sa ma simt femeie. Te voi iubi toata viata mea.
Am intalint un inger mi-a soptit sperante l-am privit orbit m-a atins visand l-am parasit plangand.
Ma nasc in buzele tale,sa traiesc in mana ta,sa ard de bucurie cand ma saruti si sa mor la picioarele tale.Ce zici? Ti-ar place?… Mie nu.
Dragul meu iubit
Negru si pitic
Iti trimit din departare
Un cosciug si-o lumanare
Si ca semn ca te iubesc
Drept in cap ti le trantesc
Si ca semn ca te ador
Iau un par si te omor.
Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart…
Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat….
Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE…
Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!
Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…
DACA LA NOAPTE VEI SIMTII ATINGEREA MEA CALDA SI VEI TRESARII DIN SOMN STAI LINISTIT NU TE SPERIA. E SUFLETUL MEU CARE VREA SA ADOARMA ALATURI DE TINE. DE va fi SA MOR VREODATA TU SA VI LA CIMITIR LANGA CRUCEA MEA DE PIATRA SAMI RADESTI UN TRANDAFIR
Iubirea mea mie tare dor de tine vreau sa te am acum langa mine sa-mi spui cat de mult ma iubesti …. mie dor de tine ingerasi.te iubesc enorm de mult printul meu :*:*:*:X:X:X mie dor de tine… pui mic
De-ar fi sa mor prin propria vointa…. as vrea ca tu sa implinesti unica si mica mea dorinta……. sa ma iubesti la fel cum te iubesc si eu. iubeste-ma acum… caci un carbune stins se mai aprinde foarte greu.
Te rog sa crezi ca a iubi , e cea mai mare fapta, iubirea ce ti-o port sa stii ti-o spun de mii de ori in soapta, nu stiu daca ma porti in gind, eu insa tin la tine, sa cred as vrea cit de putin ca te gindesti la mine.
Cea mai trista zi din viata mea, este cand nu vad privirea ta, cand nu am sarutul si mangaierea ta, te rog nu ma mai lasa asa.
Pana cand vom avea amintiri trecutu-l va dura…pana cand vom avea sperante viitoaru-l asteapta…pana cand cunosc persoane ca tine prezentu merita trait…
Daca lacrimile de obicei sunt ca stopii de ploaie ale mele sunt fulgi de nea, atat de reci au ajuns de suferinta.
Inima imi doarme amortita sub ele intr-o asteptare eterna.
Tu stii bine ce asteapta ea, dar nu intelegi si n-ai sa stii niciodata prin ce trece si ce simte.
Uneori ma mir cum imi iubesc atat calaul.
Probabil deoarece eu pot vedea doar ingerul din tine, si plang si visez la el, la cat de frumos era cand ma iubea.
Dragostea este ca un edificiu, iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa la manie totul se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai stricat dintr-o gresea
Despartirea noastra a fost cruda si ma bucur ca esti la departare pentru ca nu poti sa-m vezi ochii care plang fara inceta
Cand m-am despartit de tine parca am renuntat la mancarea de post, ai fost doar un cantec trist care era cantat si prost
O inima zdrobita pentru tine
Nici o floare nu e prea frumoasa ca sa nu fie rupta pentru tine, dar oare o inima nu este prea speciala ca sa fie zdrobita pentru placerea ta?
Inima mea
Poate inima ta e un pom din care frunzele iubirii se pot ofilii si trebuie sa cada din cand in cand, dar [...]
Oare florile mai infloresc din pasiune sau din sete chinuitoare de lumina? Oare vantul alearga de fericire sau de nebunie? Oare ce-o sa se-ntample cu mine… fara tine?
Mesaj de despartire
N-am vrut sa te las fara raspunsuri si am simtit nevoia sa-ti trimit un mesaj de despartire care sa clarifice tot. Mesajul e cat se poate [...]
Am crezut ca daca te voi ierta te vei schimba…,dar ai ramas asa cum ai fost.Am iubit pe acel care m-a tradat…,si peste un timp mi-am dat seama ca iubesc pe un nimeni.Nu-mi pasa ce vei crede de acum inainte despre mine.Imi pare rau ca ti-am iubit.ADIO
Ti-ai batut joc de iubirea noastra, mintindu-ma ca ma iubesti.acum te las si iti doresc tot binele din lume…dar ca mine nu ai sa mai gasesti.
Iti dau un mesaj de despartire pentru ca nu ma mai iubesti, iti doresc un drum bun in viata cu trafic ca in Bucuresti
Dragostea ucide cel mai cumplit, si poti fi iubit ca un inger cand chinui mai rau ca un demon. Nu e muscatura mai cumplita ca sarutul mincinos, cu o atingere atat usoara iti sfarma inima bucatele. Nu e privire mai usturatoare ca cea pe care-o stii nesincera, scanteile ce candva provocau fiori acum sunt stropi de lava.
Iubeste florile pentru ca sunt mesagerii iubirii, iubeste florile pentru ca la fel ca si mine, si ele sunt gata oricand sa se sacrifice pentru dragoste.
Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie, cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger.
Cu cat te iubesc mai mult cu atat mi-e frica mai tare. Inima mea a ajuns in paradis dar oare ce se va-ntampla daca va cadea de acolo?
Imi plac doi ochi luminosi ce incalzesc inima mea rece, imi place-o voce tandra ce-mi alunga visele nefericite, imi place inima speciala a unei persoane ce inca nu stie ca e ingerul trimis sa-mi fie alaturi pe pamant…
Asculta cum plange vantul printre nori – el spune povestea mea, simte dogoarea soarelui – el traieste setea mea, priveste stropii de ploaie cum cad pierduti pentru totdeauna – sunt lacrimile mele, oare curcubeul va rasarii si in viata mea?
Doar curcubeul poate uni iubirea unui vultur dintre stanci cu cea a unei lebade de pe ape… Vulturul s-ar ineca in apa, lebada s-ar zdrobii printre stanci dar se pot intalnii acolo sus unde doar norii le pot fi cuib…
As vrea sa fiu o salcie si tu sa fii un lac
sa fim impreuna o mie de ani
pan’ ce tu vei seca
si eu ma voi fi uscat
Vino sa-ti spun cat esti de frumoasa
vino sa-ti arat cat te iubesc
sau daca esti o mincinoasa
mai bine lasa-ma sa m-ofilesc
Te crezi atat de destept dar dragostea adevarata e o lectie pe care nu ai putut-o invata niciodata. Si dragostea e cea mai importanta lectie pentru a fi fericit! Nu te mai pot ajuta asa ca merg mai departe. Adio!
La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine?
O inima care te iubeste nu merita sa o minti niciodata... mai bine ucide-o, caci pe buzele iubitului mincinos sta otrava care ucide cel mai chinuitor.
Despartirea noastra a fost cruda si ma bucur ca esti la departare pentru ca nu poti sa-mi vezi ochii care plang fara incetare.
Nici o floare nu e prea frumoasa ca sa nu fie rupta pentru tine, dar oare o inima nu este prea speciala ca sa fie zdrobita pentru placerea ta?
Îţi dau din cele inventate de mine,pentru că toată lumea poate să dea copy-paste de pe net
Dar viaţa asta dură fir-ar a dracu' să fie
Avea rezerve cu încă o doză de agonie.
Dacă faci linişte sigur mă auzi suspinând
Din cauza amintirilor mi-.e greu să nu stau plângând.
Am defectele mele,recunosc.
Dar degeaba vă prefaceţi perfecţi,mai naşpa păreţi
Toţi avem o valoare, deşi mulţi nu merită nimic.
E adevărat ce spun, sigur ţi se va părea ceva tragic
Aşa ...ai putea să vezi ce c*caturi m`apasă.
Şi da! Mai am acelaşi vis, dar oare îti mai pasă!?
Nu spune vorbe grele,mai bine abţine-te.
Gustă viaţa din plin,şi apoi convinge-te.
Ea te-ncearcă,ai grijă cu viaţa.
Vorba aia,fi tare şi sparge şi tu gheaţa!
Fruntea sus bro, lasă-i ca o adunătură
Nu te interesa, pe tine te doare fix în p*lă.
O să mai compun, dacă vrei mă contactezi pe privat.
lina0510 întreabă: