Categoria asta e dusa de rapa....aici sunt postate numai prostii! Rar vad comicuri, si nici alea nu sunt bune, daca eram eu admin TPU, stergeam toate prostiile din categoria Benzi Desenate.
Nu e amuzant, şi nici măcar nu ai desenat, să-ţi apreciez cât de cât efortul.
Tu ai contribuţie 0.
Ia sa vad daca faci tu unu mai bun!(dar nu copiat)
Ce penibili sunteţi voi ăştia care "faceţi comics". Faceţi un comic de căcat, îl postaţi, primiţi răspunsuri adevărate care nu-s pupincurisme ieftine şi tot voi vă luaţi de ăia care vă zic adevărul, cu singura voastră replică "Fă tu unul mai bun dacă tot comentezi!". Dacă făceai tu ceva amuzant, necopiat şi desenat de tine, atunci te asigur că nu aveam ce să-ţi reproşez, chiar te felicitam.
Pe bune, care e meritul tău în comic-ul ăsta? Ai vreunul? Ideea care nu e amuzantă şi e penibilă? Desenul, care nu e făcut de tine?
Singurul tău merit sunt câteva litere şi click-uri, aşa că taci.
A si inca ceva, tu mi-ai zis ca ideea e copiata, unde ai mai vazut tu ideea asta? inca o dovada ca esti prost
M-am referit în general, dobitocule. Ideea asta nu e copiată, e doar penibilă şi neamuzantă.
Dobitoc ii tactu, ca a facut un esec ca tine, imbecilule! Data viitoare ai grija cum te exprimi, si nu cred ca ai zis la general, uite dovada in fraza asta:,, Dacă făceai tu ceva amuzant, necopiat şi desenat de tine, atunci te asigur că nu aveam ce să-ţi reproşez, chiar te felicitam". Deci ai zis cuvantul "tu" si asta nu inseamna ca e la general, prostanacule!
În primul rând, parameci cretin, măsoară-ţi vorbele.
Îmi permit să te numesc dobitoc pentru că tu cam de asta dai dovadă, eu în schimb nu prea cred.
Acel "tu" a venit dintr-o propoziţie pe care am şters-o şi a rămas acel cuvânt, nu am fost atentă.
Şi dacă din tot ce am zis eu asta ai de reproşat, atunci e grav.
Da da,de parca te-as crede,scoti numai minciuni,ca ai lemn in loc de creier,si nu ai drept sa ma faci dobitoc prostule, ca tu nici nu stii gramatica, deci am drept sa te fac imbecil, prost, dobitoc, etc... pentru ca am dreptate si pe tine te doare adevarul! PS:parameci cretin il faci pe tactu rahat ce esti!
Scot numai minciuni? Hai că asta e tare, cât ai stat să te gândeşti la replica asta? Mai mult sau mai puţin decât atunci când te caci?
Zi-mi tu mie ce minciună ţi-am zis, şi cum poţi demonstra că e minciună, acum.
Şi dreptul de a mă face în tot felul îl ai, doar că problema e că-l foloseşti.
Am fost chit prima dată, că doar şi eu te-am făcut dobitoc, dar după ai început cu din ce în ce ma multe insulte, şi nu prea mi-a căzut bine la stomac.
Adevărul, care adevăr? Că sunt cum m-ai făcut tu? Şi cum de e ăsta adevărul?
Ce puşti cordit eşti, marş şi te şterge la cur.
Minciuni precum:Îmi permit să te numesc dobitoc pentru că tu cam de asta dai dovadă, eu în schimb nu prea cred, acum taci si lasa-ma cu replicile tale de rahat.
Deci nu eşti dobitoc? Ce frumos te minţi. Tot ce ai spus până acum au fost ori injurături, ori o îndemnare eşuată la a mă face pe mine să fac un comic, ori o acuzaţie falsă de mincinos şi necunoscător al gramaticii limbii române.
Ai zis ceva inteligent, ceva care să merite luat în considerare, ceva agumente, ceva-ceva? Nu.
Exact ce spuneam. Mă îndoiesc că " Si tu sa imi mananci carnatul de sub buric" se pune ca ceva inteligent, ceva să merite să fie luat în considerare sau ca argument. Măcar ai încercat, dar nu-ţi face griji, de la tine chiar nu mă aştept la altceva. Continuă să mă înjuri, mai e puţin de tot până să mă doară între buci.
Aha,de parca nu te-ai mintit destul,acum scoti si alte minciuni,si am avut dreptate ca nu stii gramatica limbii romane,ca te exprimi ca boii de pe strada,ca nu intelegi cuvantul "tu", crezi ca atunci cand zici(dau un exemplu, ca sa intelegi, creier de lemn):tu ai adidasi urati, te referi la modul general.
De parca fraza asta o spune un om ineligent :Ce puşti cordit eşti, marş şi te şterge la cur. Apropo, nu se zice te sterge ci te stergi, cap sec.Sincer nu imi pasa daca esti baiat sau fata, oricum nu e o diferenta mare dintre o maimuta proasta si tine
Uite,daca vrei,facem pace si gata,deja m-am plicisit de cearta asta, daca vrei bine, daca nu, te ignor, asa ca faci cum vrei
Vorbesc cum vreau eu. Nu eşti în măsură să-mi zici mie dacă sunt sau nu inteligent şi dacă vorbesc sau nu corect. Şi o poţi lua ca pe un regionalism.
În ce fel vorbeşti tu îmi dau seama că nu ai mai mult de 14 ani oricum.
Ma,daca vrei, terminam subiectul si gata, deja m-am plicisit de cearta asta, si am 13 ani, auzi tu esti fata sau baiat?
Nici tu nu esti in masura sa imi zici mie ceva de genu:mars si te sterge la cur
Eşti prost şi mai mic decât mine, de ce nu-s în măsură să fac asta?
Nu reîncepe discuţia că nu am nici cheful necesar nici nervii.
Taci mai bine să nu devii penibil.
Penibil ii avataru tau si atitudinea ta de bosorog, si oricum, nu te mai da mare ca esti mai mare, ca si asa te lauzi degeaba, maimuta retardata! PS:prost e taicatu ca nu a folosit prezervativ
Si inca ceva, vorbesc cand vreau eu si ce vreau eu, clar? Si tot nu esti in masura sa vorbesti asa cu mine, stii vorba aia:Cu atat esti mai mare, cu atat cazi mai tare
În primul rând sunt fată, în al doilea insultele tale şi tot ce spui mă mângâie suav la cojones.
( Exact, pentru că nu le am.)
Baftă şi să-ţi crape splina în tine.