| Mojo1 a întrebat:

Despre ce e vorba in Amnesia "anime"?
O descriere cat mai lungaaaa puppy dog eyes

Si unde pot sa-l gasesc in ro.

Merci anticipat.Dau fundita :-P

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Amnesia, totul se petrece intr-un alt timp, diferit de lumea reala, din care face parte eroina. Ea s-a lovit la cap si nu isi mai amintea nimic. Orion este spiritul care o ajuta sa-si recapete memoria, el apare in primul episod, chiar după ce ea se trezeste, in camera din spatele restaurantului. Tot acolo apar Shin si Toma, doi prieteni buni ai eroinei, se cunosc de când erau mici. Se pare ca, de fiecare data când e pe cale sa moara, se trezeste intr-o alta lume, in care este împreună cu fiecare băiat in parte. Prima data este cu Shin, si cred ca rămâne tot cu el, chiar daca nu arata la sfarsit, apoi cu Ikki (pe asta nu îl suport), apoi cu Toma si după cu Kent. Ukyo este cel cu parul verde si lung, care are doua personalitati. Când este rău, ii provoacă fiecare accident si când este bun, vorbeste cu ea ca un copil. La sfarsit, reuseste sa scape de el, atunci când aleargă prin clădirea in flăcări. Ea se trezeste intr-un loc infinit, alb, unde cad carti de joc si vorbeste cu Orion. Isi ia adio de la el si se întoarce in lumea ei reala, unde nu este împreună cu niciunul, dar pare îndrăgostită de Shin, si el de ea.
Fiecare reprezintă o carte de joc:
•Shin este inima rosie. El este mai rece si are un trecut greu, tatăl lui a ucis un om si de atunci, si el a fost considerat un criminal.
•Ikki este inima neagra. Este genul de om după care mor toate fetele, cu toate ca nu e cine stie ce frumusete. E exact ca Jinguji din Uta No prince sama.
•Toma, este caro galben.
• Kent este trefla verde.
•Ukyo este joker.
Am observat ca eroinei nu ii este menționat numele.
Amnesia are si un OVA destul de tare.
Sper ca te-am lămurit.

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Vezi aici descrierea http://en.wikipedia.org/wiki/Amnesia_(visual_novel)
O poti traduce in Romana cu Traslate :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A da, am uitat sa-ti spun, totul se petrece pe data de 4 august. Mereu când se trezeste, este 4 august. happywinking

| aveam14ani a răspuns:

In urma unui accident eroina isi pierde memoria iar Orion (este un spirit, sau ceva care are legatura cu eroina, incearca sa o ajute pentru ca si el are de a face cu acest accident nefericit). De asemenea aceasta are patru prieteni buni ( Shin, Toma, Ikki si Kent), care pe rand acestia devin iubitii ei (dar niciunul nu era iubitul sau adevarat). Pana cand, intr-un final apare un ultim personaj masculin, Ukyo care, se pare ca are ''2 laturi''(nici eu nu am inteles de ce), si se dovedeste ca acesta era adevaratul ei prieten, cel care a salvat-o din accident.

p.s. am observat ca in anime, timpul ba statea pe loc, ba data zilelor de dadea inapoi(chiar n-am inteles de ce).
mentionez ca daca am omis cateva amanunte, este din cauza ca am vazut anime-ul acesta acum mai bine de 1 an.

Anime-ul il poti vedea in romana aici:

http://www.animekage.org/amnesia/