| Marselina a întrebat:

Despre ce e vorba in animeul Tonari no kaibutsu-kun?

Răspuns Câştigător
| ayosmdk a răspuns:

Este super.
Personajele principale sunt :
Haru - un baiat prietenos si, dupa parerea mea, cam prost ( desi are note mari ). A fost suspendat o perioada de timp de la scoala deoarece a incercat sa rezolve o problema prin violenta ( de fapt, in mod general el incearca sa rezolve lucrurile prin violenta ) laughing A avut putini prieteni si este incantat cand Shizuku ii ia aparerea si se indragosteste de ea

Shizuku - este o fata serioasa, care invata foarte mult ( majoritatea timpului si-l petrece studiind ) si nici ea nu are prea multi prieteni. Se spune despre ea ca are " inima rece ", de aceea este evitata.

Parerea mea este ca Tonari no kaibutsu-kun merita vazut. Eu cred ca Shizuku este o fata puternica si indpendenta. Haru, mi-a placut de el deoarece a fost primul anime in care personajul masculin a fost diferit fata de alte personaje. Este inteligent, invata foarte bine, dar totodata este atat de " simple minded ". as putea sa spun ca este prea inocent, stupid de inocent ( kawaiiwinking )

1 răspuns:
| MalleusMaleficarum a răspuns:

Nu am văzut anime-ul, însă am citit manga.

Păi, e vorba despre fata asta, Mizutani Shizuku, care e genul de fată căreia îi pasă doar de şcoală şi în special de notele pe care le ia. Îi face plăcere să înveţe, şi astfel ia mereu punctaj maxim, la orice test.
Însă, când se întâmplă să fie rugată de profesor să îi ducă nişte notiţe unui coleg care absentează de la şcoală, şi anume Yoshida Haru, poţi spune că viaţa ei şi în special, percepţia ei asupra vieţii se schimbă.
Yoshida Haru este convins că ei acum sunt prieteni şi e bucuros (el neavând prieteni deoarece toată lumea îl consideră un delicvent şi destul de înfricoşător). Şi Haru ajunge să o placă pe Shizuku, după un timp, Shizuku pe el, vor mai apărea alte personaje, se va lărgi cercul de prieteni al acestora, va apărea şi un "rival în dragoste", e un anime şi o manga tipic shoujo.