anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Despre ce e vorba in fairy tail? M-am uitat la cateva episoade.dar vreau sa stiu mai departe ce fel este sa stiu daca ma mai uit sau nu.Caut un anime la fel de bun ca Naruto dar toate mi se pare ca nu se ridica la nivelul lui Naruto.

6 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Salut. Daca spui ca ai urmarit cateva episoade, atunci, ai idee despre ce este vorba. Eu iti propun sa-l urmaresti in continuare.
Alte animeuri : One Piece, Bleach, Yu Yu Hakusho, Dragon Ball.
Vizionare placuta!

| carmen99 a răspuns:

Mie mi-a placut foarte mult si inca imi place.Sunt la zi cu manga si sunt curioasa ce o sa se intample mai departe.Ca sa iti zic sincer la inceput nu ma fascina nici pe mine dar apoi cand am prins firul povestii devine grozav ( mai ales cand iti plac 2 personaje si vrei sa afli daca raman impreuna).In ori ce caz eu zic ca merita vazut.

| carmen99 a răspuns:

Si daca te hotarasti sa il urmaresti sa imi zici ce parere ai despre urmatoarele perechi care sunt peste tot pe internet.
ATENTIE! PERECHILE NU SUNT OFICIALE SUNT DOAR OTP!

NatsuXLucy
GreyXJuvia
JellalXErza
GadjelXLevy

Astept vesti laughing

| JuviaChan a răspuns:

Sincer mie mi se pare cel mai tare anime. Are un fir al povestirilor foarte smecher, personaje cu personalitati geniale si glume foarte bune... Mie cel putin imi place mai mult decat naruto. Si doar asa sunt doua personaje gray si juvia... juvia are tot felul de fantezii cu gray( personal alea sunt partile mele preferate

| Stoian_Bianca_1980 a răspuns:

Bleach mi se pare ca se ridica cat de cat la asteptarile fanilor Naruto.