Stiu ca s-a mai zis, dar Death Note.
Stiu ca probabil nu intereseaza pe nimeni, insa daca cineva s-ar fi uitat impreuna cu mine la animeul asta ar fi fost mai atent la mine decat la anime...
Si Vampire Knight a fost destul de trist, cel putin pentru mine, care am incercat sa privesc din perspectiva lui Zero.
Zankyou no terror a fost extrem de trist...
Nu stiu ce vedeti asa trist in Death Note, sincer. Si Naruto e de 50 de ori mai trist si nu este pe primul loc pentru mine...
E singurul anime pe care l-am vazut (intreg).La Naruto nu m-am uitat, mi se pare interminabil.
Dar chiar imi placea de Mello.
Sincer la Death Note, cum am spus singura moarte care chiar m-a intristat a fost a lui L, in ceea ce il priveste pe Mello, am fost destul de indiferent, lucrurile care mi-au placut la el au fost numele, ca manca ciocolata si ca era destept, dar oricum nimeni nu se compara cu L.
Mie tocmai imi plac anime-urile mai lungi deoarece prezinta mai multe lucruri, detalii. In Naruto sunt o gramada de personaje pentru care li se prezinta viata, vedem cum se dezvolta si sunt conturate intr-un mod exctrem de complex. Naruto chiar merita vazut, a fost singurul anime la care am plans, si nu doar odata.
Cred ca ar fi Death Note si Ano natsu no materu.In Death Note cred ca era de astepat sa moara light pana la urma
Light nu mi-a plăcut asa mult. Cel mai trist a fost când a "murit" L.
Fiecare a facut ce e bine din punctul lui de vedere.Light a zis ca cineva trebuie sa-si sacrifice sufletul pentru a salva umanitatea chiar daca asta inseamna sa renunte la propria persoana
Si daca stau sa-mi amintesc atunci cand a murit L am fost deprimat vreo 2 zile pana sa incep iar sa continui seria
Shadow82838 întreabă: