Pai eu le-am vazut pe amandoua si sincera sa fiu Naruto este o poveste extrem de originala de care nu te plictisesti. Scenele de lupta si cele sentimentale se imbina foarte frumos si armonic
Si eu sunt de aceeasi parere
Parca Bleach a venit dupa Naruto dar tot Naruto e mai bun. Mie de la inceput imi placea Naruto mai mult
Amindoua sunt super! dar au un micut defect, cei care le fac le prelungesc si le invirt cum vreau ca sa iasa cit mai mult, am inceput sa ma uit naruto inca la tv cind aveam 10 si acum am 15 si tot nu s-a terminat inca )))
Stiu cum e. Asa fac astia mai mereu.Le sucesc si le intorc cum vor ei si nu mai intelegi nimic. Autorii astia...
Unica ce ma intreb este cum se va termina naruto, va muri sasuke sau naruto sau ambii, sau el se va intoarce in sat sau ..nustiu da vreau sa fie sau naruto sau sasuke cu sakuraaaaa asta e unica ce vreau )))) voi cum credeti, ce se va intimpla?
Dupa cate am auzit Itachi o sa fie reinviat in acest razboi si pana ca kabuto sa puna stapanire pe sentimentele lui acesta ii spune lui sasuke ca daca tine cu adevarat la el cum a tinut si va tine incontinuare si el la sasuke sa se bata cu el sa-l opreasca si sa ajute satul sa castige razboiul apoi sa se intorca in sat si ii mai spune ca asta e si dorita parintilor lor.Lui Sasuke ii dau lacrimile si impreuna cu naruto care o sa apara si el il invinge pe itachi si se intoarce in sat
Naruto e o aiureală sucită la fiecare episod, doar să iasă banu japonezului ăla.
Dupa cate am auzit Itachi o sa fie reinviat in acest razboi si pana ca kabuto sa puna stapanire pe sentimentele lui acesta ii spune lui sasuke ca daca tine cu adevarat la el cum a tinut si va tine incontinuare si el la sasuke sa se bata cu el sa-l opreasca si sa ajute satul sa castige razboiul apoi sa se intorca in clan si ii mai spune ca asta e si dorita parintilor lor
Pai... Naruto e cam aiurea, mai bine te uiti la Naruto Shippuden, Si dintre naruto Shippuden si Bleach eu unul le aleg pe amandoua
Naruto este mai frumos. Are scene frumoase care te tine cu sufletul la gura. Si nu stii cine castiga dintre bine si rau. Dar si Bleach este foarte frumos si nu am nici aici nimic rau de spus.
Kanpeki întreabă: