Si cum ar trebui sa raspund la intrebarea ta?
Sa inteleg ca te deranjeaza cei care cauta bancuri?!
Pari un copil stresat care nu are ce face cu viata lui! Pote ca te enerveaza ******le alea, si pe mine ma enerveaza si nu incep sa postez peste tot ca sa ma dau in spectacol... Iar faza cu bancurile, oamenii pun intrebarile aici pentru ca noi sa le raspundem cu bancuri care ni s-au parut noua amuzante, sa nu trebuiasca sa citeasca ei 1000 de bacuri ca sa gaseasca unul bun.
1- Nimeni nu vrea sa caute 3 ore pe net un panc de 2 minute
2-Daca nu ai google nu mai stai tu pe net asa simplu si intri pe alte tampeni de cautare.
3-Sunt dragute si gata.
In legatura cu aleluia si celelalte sunt intrebari tampite.
PS.Si despre
"Întrebarea" aceasta e un fel de revoltă asupra...OMENIRII!(și colegelor mele) pentru că nu înțeleg ce vedeți la ******le alea care dansează într-o emisiune de la disnei. Eu dansez mai bine ca ele ȘI SUNT UN CASTRAVETE!
Se sub incelege ca esti o fata frustrata de vreo 12-14 ani care crede ca danseaza bine si se considera slaba care chiar poate semana cu un bat.
In ciuda tuturor comentariilor rautacioase de aici mie mi s-a parut comic ce ai scris si cu parere de rau iti spun ca iti bati capul pentru nimic. De ce sa se chinuie cineva sa caute ceva cand e atat de simplu sa intri pe TPU si sa pui o intrebare (care a mai fost pusa inainte de 1000 de ori) la care sigur iti va raspunde cineva