| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a întrebat:

Draga TPU vreau sa stiu si eu daca exista fete de la 16, 17, 18, 19 ani in sus care se uita la anime-uri?
P.S. Am nevoie de fete apropiate de varsta mea care se uita la anime-uri. DAU FUNDA primului raspuns tonguetongue

Răspuns Câştigător
| mirelutza21 a răspuns:

Eu am 17 ani, ma uit inca la anime-uri si nu sunt printre putinii care fac astahappy in clasa mea am cel putin doua persoane care se uita si ele, iar pe langa ele mai sunt si din alte clase :d plus toate persoanele pe care le cunosc ca se uita la anime-uri sunt toate persoane foarte inteligente si mature in gandire, iar daca de exemplu e sa te contrazici cu o persoana care habar nu are sa faca diferenta intre un anime si un desen animat pentru copii de 10 ani(ca si "porcariile" din ziua de azi), atunci persoana aceea nici nu stie ce pierde si nu va avea niciodata sansa sa descopere lumea minunata a anime-urilor care iti dezvolta foarte mult imaginatia si viziunea ta asupra acestei lumi in care traim.Eu am invatat foarte multe lectii de viata din anime-uri, iar acesta e cel mai bun motiv cu care ai putea sa-ti sustii ideea pentru care inca te uiti la anime-uri, desi ai o anumita
varsta!happy Sper ca te-am ajutat!winking

13 răspunsuri:
| Okami23 a răspuns:

Eu ma apropii de 20 si inca ma uit

| WildDream a răspuns:

Si eu ma uit de ani buni si nu ma mai satur de elehee heeSi cel mai bun prieten (care e mai mare ca mine) se uita si ii plac la nebunie tongue

| Andyᵗᵐ a răspuns:

Si eu ma uit...Tin minte ca ma uitam cand aveam 8-9 ani pe jetix la naruto etc..Soramea are 19 ani si nu se lasa de ele.Si pentru ca ii plac a invatat si japoneza.Anime-urile nu sunt desene, sunt arta.

| annahandball a răspuns:

Am aproape 16 ani (implinesc in aprilie) si ma uit la anime-uri de la 5 ani plus ca de curand am inceput si un curs de limba japoneza deci nu am de gand sa renunt in a ma uita big grin

| nimicitorul a răspuns:

Af

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ explică:

Apropo daca vreti sa fim prieteni, imi puteti da id de mess perintr-un mesaj, va multumesc :*:*

| 13524 a răspuns:

Desigur ca exista. Sora mea are 18 ani si inca se uita la anime, inclusiv si alte prietene de ale ei care cred ca au intre 20-26 ani.

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ explică (pentru 13524):

Tu te uiti la anime-uri si daca da, imi spui cati ani ai?

| yukyta a răspuns:

Eu ma uit la anime-uri de la varsta de 11 ani si acum am 17 ani.si am sa ma uit in continuare.sunt persoane si de 30 de ani care se uita.nu ii ceva rau in asta

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ explică (pentru yukyta):

Ai foarte mare dreptate, eu am 18 ani si la fel ca tine ma uit de mica la anime-uri, le ador si au inceput de foarte mult timp sa faca parte din viata mea, tonguetongue

| AndreeaRlx a răspuns:

Si eu ma uit am 16 ani, si nu ma satur, mi se par extraordinar de frumoaase, si pentru cei care le zic " desene animate " ei bineeee NU SUNT

| mAnGalvr a răspuns:

Eu am 16 ani si LE ADOR! ^^