Am o veste si buna si rea: merge greu, TPU se blocheaza din 5 in 5 minute. Poate de aia.
Am o veste buna si una rea si eu. Mie mi se steg postarile azi tot din 5 in 5 minute (asta e vestea buna!). Tot ca veste buna poate fi considerata si aia ca maine imi iau la-revedere de la voi, ma duc sa ma relaxez nitel (vreo luna) in prag de primavara. Vestea rea ar fi ca e frig si ca trebuie sa imi scot consoarta la munte... mie imi place la mare
Deci ca sa fie feng-shui, iti mai dau o veste rea (pentru mine): nu mi-a dat nimeni macar un stupid pe ce m-am cacait eu sa desenez aici, asa ca nu o sa se mai repete. Ii las pe altii sa faca comiscs-uri mai bune pe TPU, ca si pana acum
Bad, bad kids! Sper sa nu primiti nici un martzisor TPU cu Pidjin, ca nu v-ati facut tema =))
Stau de 2 ore si astept vreun renumit user de la Comics sa vina cu ceva idei, si nada! Si tot stand si asteptand, v-am facut eu un martzisor, prin frumosul procedeu de colaj, ca eu nu ma pricep, ca voi...
http://i.imgur.com/HfHqh.jpg
Ok, am vazut felicitarea. Da' scrie si tu care personaj e Alexandra, ca noi n-o stim
Sa mergi la Romanii au talent(/e)