Sa stii ca ti s-a observat absenta, totusi e bine ca ai revenit si in special cu o veste asa de grozava.
Hei am si eu o intrebare.De unde stii toate astea? adica am vazut ca stii foarte multe lucruri despre cam toate animeurile mai vizionate
Hey! Niciodata nu ma informez de pe forum-uri, site-uri, pagini de Fb\Tw, etc. (ce au fost create de fani, daca nu au specificat sursa oficiala). Decat dupa ce verific acea informatie pe site-uri oficiale. De multe ori pe acele forum-uri sunt zvonuri, mai ales pentru confirmarea unei serii sau data lansarii.
Asa ca, ma informez doar de pe site-uri de stiri oficiale si foarte putin de pe pagini de Fb\Tw. Singura exceptie a fost pagina oficiala de Tw al lui Hiro Mashima, autorul manga-ului "Fairy Tail".
Iar detaliile despre anime-uri (personaje, genul\tema anime-ului, nr. ep, etc), de pe site-uri dedicate (anime\manga\VN\LN) si sunt detaliate.
P.S. Toate postarile mele (aici pe TPU) sunt din surse oficiale.
Ryuu, mersi de stire chiar ma gandeam cand o sa inceapa din nou seria
Bine ai revenit!
Fairy tail s 2...sau continuarea va fi tradus pe www.deseneanimeonline.ro acolo va aparea prima data, iar daca fairy apare pe 5 aprilie..shingeky no kiojin este programat pe 6 aprilie, dupa cum s-a specificat in manga
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: