Si eu am patit la fel, doar ca la inceptul clasei a VI-a.Am avut noroc ca a mai fost o alta tabla care nu era folosita si am platit doar 25 RON (250000 lei vechi). Poti sa-i spui profesorului, poate mai au o alta tabla si o sa scapi usor. Daca nu, nu stiu.Caut pe Google poate gasesti ceva pret estimativ!
Succes!
1 tabla costa intre 5-10 milioane daca vrei una pe care sa srieti cu marker-ul sau o tabla obisnuita:-s, si la noi in clasa s-a intamplat acest incident dar colegii mei nu au platit niciun leu pentru ca cei de la scoala aveau table de rezerva:)! http://lampa-videoproiector.ro/....../index.php
Comics =banda desenata ca sa stii si tu
comics nu inseamna amuzant deci ai gresit total categoria
Ba fratilor daca nu ajutati persoana respectiva taceti si nu o mai deranjati
Dar ti se parea ca am pus o intrebare despre tabla cu intentia de a o face sa fie comica? am pus unde am vrut eu intrebarea
Am gasit tabla cu 2 milioane si am mai dat inca doua pe transport. merci tuturor pentru commuri
Acum 1 si ceva colegii mei au reusit sa sparga si ei tabla dar la noi a fost mai grav s-a spart toataa in fine, ei au platic cam 12 milioane dar a fost bine ca ei au fost 5 acum voi sunteti 2, mai bine vorbeste cu parintii tai spune-le despre boacana asta si o sa rezolvati impreuna
Bafta
Buna!
Pff, pai costa cam in jur de 10 milioane(vechi)
Pa Pa si succes in viata!