Eu nu stiu de ce tot critici atat de parca tu ai face comicuri mai bune macar ea a incercat spre deosebire de tine.
La toti le zici sa se lase si debeaba.
GROAZNIC, LASĂ-TE, cel mai idiot/tâmpit/urât/handicapat/anormal/neclar comic din lume, nu te iertăm că e primul, e praf!
Nici măcar nu ai aruncat o privire la întrebările mele... Am făcut comicuri!
Scuze nu m-am uitat...sunt bune comicurile tale dar daca ai vorbii si tu mai frumos adica nu trebuie sa zici chiar asa naspa, oribil, Daca nu iti place asta e... poate le place altora.Sau sa le zici Lasa-te pai e primul lor comic nu o sa fie perfect.Dar a incercat si nu trebuie sa le zici asa.Nu stiu eu imi spun parerea sper sa nu te superi.
Mă plictisești.
Ce tragic, chiar vroiam să știu. Faza e că nu îmi pasă.
Eu nu stiu de ce tot critici atat de parca tu ai face comicuri mai bune macar ea a incercat spre deosebire de tine.
La toti le zici sa se lase si debeaba.
Ce scuze patetice.
E primul...și ce dacă e primul? Sunt oameni care de la primul comic au făcut o treabă bună(aici mă refer la cretaker,mihnea,muflă,nobody, lume etc), așa că tăceți din gură.
Nu stiu daca ai observat dar toata lumea iti fura ideea de pe 9gag tumblr etc, nimeni nu mai e original, esti ca Eminescu al comicurilor.
Respect.
Iustina_1557 întreabă:
TatSergiu întreabă:
Shadow82838 întreabă: