| wendy434 a întrebat:

Episodul 3, sezonul 1 din TPU : Serialul
http://i.imgur.com/fmsXy.jpg
P.S.nu,TPU : Serialul nu are ep. special de Craciun dar are ep. special in care este combinat un ep. special de Craciun +un ep. special de An Nou, sper sa va placa si sunt sanse sa il postez chiar in ziua de an nou^^
P. P. S. sper sa va placa ep.3;)

33 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

Tu iti bati joc de toti userii tari...

| wendy434 explică (pentru ɔɐıɔ):

De cand? plus ca daca ii deranjeaza pot sa imi spuna in privat sau chiar aici nu trebuie sa te trimita pe tine, bonus daca nu iti place nu te mai uita ca nu te obliga nimeni, si daca pun useri care de abia au 2 zile si nu ii stie nimeni nu mai are farmec si pentru cultura ta generala nu imi bat joc de ei

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru wendy434):

Cretaker cu lifeless? Bitch please...

In numele lui Jesus, si ce ai vrea? Daca puneam un cuplu in care erau useri de 2 zile si o ora nu intelegea nimeni nimic fiidnca nici nu stiau ca useri aia exista-_-asa ca am pus niste useri cunoscuti.Si nu tiam facut nimic asa ca daca vrei sa injuri o faci dejeaba-_-

Cretaker e legenda... puteai si tu sa pui pe altcineva,cum ar fi dava, tepesu, exista enspe mii de useri...

Da stiu ca sunt multi useri si daca il puneam pe dava sau pe tepesu sau pe altcineva tot la fel ziceai-_-...esti imposibil pe bune.-_-daca te crezi asa "mare critic"(nu ca nu ai fii da.) de ce nu faci tu un comic si sa vedem ce iese ca poate esti tu un comicar expert si nu stim noi.eu cel putin ma straduiesc si cred ca comicurile mele si a catorva useri sunt singurele comicuri restul de intrebari fie au legatura cu bancuri fie a gresit categoria soo don't report me i try to post one of the few comics on this category-_-

| TheScamy a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Chiar si tuusmugSi ce ai tu cu DaVa si Lifelesswaiting?

Http://www.TPU.ro/......ng-pentru/ asta e comic,nu ce puneti voi pe comics,sincer, categoria asta ii gunoiul t/a, unde ajung toate rahaturile si comicurile proaste.

| AnneBre a răspuns:

Ţi-ai bătut joc de ei...

| lalalalallll a răspuns:

Eu și Apache?
Cum îți permiți să mă compari cu user-ul acela!?

Și... LOL, adică... Cretaker să mă placă pe mine!? Nici măcar nu cred că știe că am cont pe TPU. O_O

| wendy434 explică (pentru lalalalallll):

Draga Lifeless la ep.1 ai zis ca vrei sa te bag si te-am bagat-_-
1.ce ai cu apache? e un user de treaba care chiar ajuta si nu cerceste funde
2.nu conteaza ca in realitate cretaker nu stie de contul tau fiindca e un serial din comice nu trebuie sa pui la suflet
Imi pare rau daca nu ti-a placuthappy

| lalalalallll a răspuns (pentru wendy434):

Te-am întrebat cum îți permiți, adică el mi-e superior și încă de câte ori.
Și, înțeleg că m-ai băgat, dar...
...ok, poate îmi place puțin. Și ce? -_____-

| Apache a răspuns (pentru lalalalallll):

1 ) nu iti sunt superior cu nimic...ma enerveaza cand lumea spune asta
sunt doar un pusti de 16 ani la fel ca voi...
2 )...fa ca mine si ignora-l daca nu iti place...nu se merita sa te certi aiurea
3 ) tu StayHereBecauseIHaveBetterThingToDoThenYou...ideea comicului e putin tampita!
In mare fiindca t/a nu e matrimoniale,si sunt o gramada care chiar au pus botul la ce ai scris tu acolo
.mai bine posteaza la comics de acum incolo,si pune personaje anonime!
Fiindca indiferent care ar fi userii pe care ii specifici, tot poti sa ii jignesti, cu toate ca nu iti dai seama...

| wendy434 explică (pentru Apache):

Probabil se refera la faftul ca ai o gramada de funde deci ajuti si ca daca ar fi ales un nou admin tu ai fi acela...nu ca nu ai meritahappy

| Cristianne a răspuns:

Cretaker? Lifeless? Apache?
Tu chiar nu înțelegi că userii ăia merită mai mult decât o idee și o grafică proastă?

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Hai ma chiar ce aveti? Daca ei nu au spus numic pana acum, voi de ce va bagati? Poate le place si lor. Intrebati eu stiu big grin

(nu sunt pupincurista)

| Lucinca a răspuns:

Asta a fost chiar interesant. imi plac telenovelelerolling on the floor)). poti sa-mi dai si mie episoadele 1 si 2 te rog. happy

| wendy434 explică:

Si.postez asta pentru orice eventualitate:@Cretaker(stiu ca a plecat de pe TPU,dar il pun ca daca nu il pun ma trezesc cu un user care imi face predica ca "de ce nu l-am pus pe Cretaker?"),@Apache,@Lifeless si @Pingu(inul), imi pare rau daca nu va place si sper sa nu va suparati pe mine(in fond e doar un comic)happy
Si pentru ceilalti useri care cred ca "imi bat joc de useri"gresiti amarnic, nu imi bat joc de ei pur si simplu i-am pus intr-un comic nu vine sfarsitul lumi+au fost niste comicuri in care erau puse in situati mai jenante(dupa parerea voastra...la acele comicuri chiar si a mea-_-)si @ɔɐıɔStep wtf man? adica sunt uni ce posteaza niste intrebari la categoria asta ce numai cu comicurile nu au legatura si la aia nu zici nimic dar cand cineva posteaza un comic tu tocmai pe ala ce a nimerit categoria il injuri.esti culmea.-_-

| wendy434 explică:

Fie.daca vreti asa mult sa schimb useri fie dar povestea(continuarea )va fi tot aceeasi-_- si daca sunteti de acord vor fi:
in locul lui cretaker-dava
in locul lui pingu-comeandtellmesomething(o sa il scriu comy)
iar il locul lui Lifeless-IAmTheSpider(banuiesc ca e fata-_-)
si in locul lui Apache... Kazimir(chiar nu am gasit pe cineva mai bun decat pe Kazimir, sorry Apache i know how you feel...)
daca fac asta sunteti fericiti, si nu va mai injurati cu pretextul ca bun useri prea "valorosi"? Trebuie sa fiti de acord ca sa nu ma trezesc ca tot ma injurati-_-

| wendy434 explică:

Si de ce mai tot ma confundati cu apache?
1.el e de un infinit de ori mai superior mie
2. daca va uitati atent la poza lui de profil veti vedea ca aceea felina nu are dungi ca un tigru si pete=felina alba cu pete negre=>leopard al zapezilor si eu nu am la profil un leopard al zapezilor(apropo buna alegere apache e un animal extraordinar) si o fata de tigru si sunt sigura ca sunteti suficienti de inteligenti incat sa va dati seama ca un leopard al zapezilor si un tigru sunt 2 animale respectiv feline total diferitewinking
3. daca inca credeti ca apache la profil are un tigru va rog sa va uitati foarte atent la el o sa observati ca acelea sunt pete nu dungi deci nu e tigruhappy

| wendy434 explică (pentru wendy434):

Si daca vreti alta dovada ca acela e un leopard al zapezilor si nu un tigru si mai vreti dovezi fiindca probababil nu ati prea inteles explicatile mele uite aici o dovada ce o sa o inteleaga toata lumea: http://imgur.com/TkOw6
si daca cumva am gresit in explicatile mele despre deosebirea intre un tigru si un leopard al zapezilor respectiv poza mea si a lui apache va rog sa ma corectati :)

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Chiar ca te intreseaza viata lui Cretaker si a lui Lifeless.

| MyObsession a răspuns:

Mă,tu îţi baţi joc de nişte useri superiori ţie?
Lasă-te mă că îi faci de râs.

| wendy434 explică (pentru MyObsession):

Pentru a mia oara daca nu vor imi spun si gata si nu imi bat joc de ei pur si simplu i-am bagat intr-un comic nu inteleg ce este gresit in asta-_-
@CriminalaaInSerieee nu ma intereseaza viata lor doar ca trebuia o poveste
Si macar genul asta de comicuri sa fie.ca categoria asta a "murit"de mult.fie greseste unu' categoria fie nu stie ce e ala comic si posteaza intrebari despre banucri-_-ar trebui sa schimbe numele in"Benzi desenate"poate asa isi da seama lumea ca nu are treaba cu bancurile-_-

| MyObsession a răspuns (pentru wendy434):

După ce că sunt nişte replici de bagi omul implicat în pământ de ruşine, mai ai şi o grafică de îţi lăcrimează ochii cu sânge.Comic-ul te face să râzi, ăsta te face să plângi*de nervi, desigur*

| GhostStar a răspuns:

Roaga-te sa nu vada lifeless asta ca esti mort

| lalalalallll a răspuns (pentru GhostStar):

Și eu am plecat o perioadă scurtă de pe TPU, dar acum am mai intrat... și da. Categoric e mort :3.

| xxxxxxxxdfsfsdfsdf a răspuns:

Super tare! Cand apare ep.4?

| xDヅ a răspuns:

Chiar e tare! Cand apare episodul 4?:d

| wendy434 explică (pentru xDヅ):

La ep.4 lucrez de maine si s-ar putea maine sa il si postez dar am zis s-ar putea...cel tarziu sambata asta apare
P.S. sper ca nu esti pupincurista si zici asta doar pentru fundita fiindca vreau raspunsuri sincere nu minciuni sau nici sa te uiti la el si sa zici doar pentru fundita.

| xDヅ a răspuns (pentru wendy434):

Nu am zis pentru funda. Si nu, nu sunt pupincurista.winking

| Troscinol a răspuns:

Cool comic, bro/sis/hermaphrodite guy, needs more hamsters.