Pai, ce pot sa zic despre Naruto? Prima oara m-am uitat cand eram mica, tot pe jetix, dar nu prea imi placea atunci. Pana m-am uitat din nou la el, nu-mi mai aminteam nimic legat de actiune si toate cele, tot ce stiam era cum arata Naruto.Si, de curand, cand nu prea stiam ce sa mai vizionez, m-am apucat din nou de el, ca sa aflu de ce e toata lumea obsedata de acest anime. Recunosc ca primele episode nu prea mi-a placut, dar restul au fost ok. Au fost momente triste, fericite, dar si foarte amuzante, insa, nici macar nu am terminat Naruto simplu, deci iti spun din ce am vazut pana acum.
Asa si eu nici acum nu mi-am putut da seama de ce e toata lumea e asa obsedata de el...are ceva aparte ce nici un alt anime nu are :*
Eu prima data cand m-am uitat la Naruto era cand a fost difuzat pe Jetix. Dupa mi-am reamintit de el si mi-au spus unii ca este misto. Prima data trebuie as reiei Naruto simplu ca sa iti amintetsi si dupa treci la Naruto Shippuden, care din punctul meu de vedere e mult mai misto ca primul sezon. Dupa ce ajungi cu episoadele la zi poti sa te uiti si la filmele Naruto, 7 in total daca nu ma insel. Mie imi place foarte mult, actiunea e foarte ok, are momente emotionante si mi se pare foarte bine gandit. E anime-ul meu preferat.
Primele episoade aveau potential, da. dupa a devenit foarte, cum sa zic, butthurt
Si ce personaj va place, caracterizatil.De exemplu mie imi place enorm hinata personalitatea fizicul, frumusetea si efortul de a fi alaturi de naruto mau impresionat :*
anonim_4396 întreabă: