Intra pe net si cauta Romania imn de toate astia care au fost ai nostri ...stfan cel mare astia cauta pe net poze ceva reamintesteti
Pai cum adica sa iti amintesti de Romania? si eu sunt in Spania de 7 luni si simt ca mor ca vreau sa ajung cat mai repede in tara la prietenii mei.
Fii atent/a :
Mai intai de toate trebuie sa pui intrebarile la categoria unde le e locul sau macar ceva apropiat, apoi sa pui intrebarile la categoria unde le e locul sau macar ceva apropiat si dupa ca ai terminat trebuie sa pui intrebarile la categoria unde le e locul sau macar ceva apropiat!
Sper ca te-am ajutat!
Amenajează un drum cu gropi în curtea din spate şi plimbă-te pe el cu Dacia în timp ce mănânci shaorma. Nu uita să-ţi ţii părul de pe piept la vedere şi să dai manelele la maxim, altfel n-are efect.
) Foarte tare, Mufla! @ expert, chiar asa, de ce ai vrea sa iti amintesti de Ro? vrei sa ai cosmaruri? ) daca tie iti e greu in PT, noua cum crezi ca ne este in RO? hai, facem schimb?
Of. sincer e ff grea viata in ROM si apoi nimic nu mai merge.plus ca [ strazi cu gropi magazinepline de stiftuti si tot ce nu se vinde in alta parte si multe nereguli. Legile nu sunt pentru cei multi [Parlamentari avari pentru imbogatire si multa multa SACARIE. asa ca alege.
Shadow82838 întreabă: