| expert_4272 a întrebat:

Eu sunt in portugalia si imi este foarte greu.as vrea sa-mi spuneti cum sa imi amintescde romania... fundita pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| DJRapT0r a răspuns:

Intra pe net si cauta Romania imn de toate astia care au fost ai nostri ...stfan cel mare astia cauta pe net poze ceva reamintesteti

6 răspunsuri:
| blondu_9020 a răspuns:

Pai cum adica sa iti amintesti de Romania? si eu sunt in Spania de 7 luni si simt ca mor ca vreau sa ajung cat mai repede in tara la prietenii mei.

| Loome a răspuns:

Gandeşte-te la un căcat.

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Fii atent/a :
Mai intai de toate trebuie sa pui intrebarile la categoria unde le e locul sau macar ceva apropiat, apoi sa pui intrebarile la categoria unde le e locul sau macar ceva apropiat si dupa ca ai terminat trebuie sa pui intrebarile la categoria unde le e locul sau macar ceva apropiat!

Sper ca te-am ajutat!

| Muflă a răspuns:

Amenajează un drum cu gropi în curtea din spate şi plimbă-te pe el cu Dacia în timp ce mănânci shaorma. Nu uita să-ţi ţii părul de pe piept la vedere şi să dai manelele la maxim, altfel n-are efect.

| Giovanna a răspuns:

rolling on the floor) Foarte tare, Mufla! @ expert, chiar asa, de ce ai vrea sa iti amintesti de Ro? vrei sa ai cosmaruri? rolling on the floor) daca tie iti e greu in PT, noua cum crezi ca ne este in RO? hai, facem schimb?

| EUSIATIT a răspuns:

Of. sincer e ff grea viata in ROM si apoi nimic nu mai merge.plus ca [ strazi cu gropi magazinepline de stiftuti si tot ce nu se vinde in alta parte si multe nereguli. Legile nu sunt pentru cei multi [Parlamentari avari pentru imbogatire si multa multa SACARIE. asa ca alege.