ZzzzZZZzzzz esti in Romania! au descoperit si ei Tv-ul cu un program cu animeuri si acum se cred Zei.
Si dupa 18 ani li se par prea imature. si renunta in a fi un "fan anime"
Oricum NU imi pasa de aceasta categorie sau de acest site. Atat cat timp pot face o reclama spre blogul meu, nu am nimic impotriva.
Ai mare dreptate și eu m-am săturat să știi... Nu mai suport anime-urile și manga-urile... Toți cei care pun intrebari despre Anime-uri ar trebui sa le puna la secțiunea „Filme & Seriale".
Chiar iți accept părerea, și sper ca Adminul sa facă ceva în legatură cu asta.
Buna,fiecare cu parerea lui si cu placerea lui, ai dreptate dar toti suntem egali!
Iti accept parerea insa acest site e mai mult pentru intrebari nu ca sa intri la o anumita categorie (cum ar fi benzi desenate) si sa vezi ce a mai aparut nou. Insa, daca vrei sa vezi desene cu manga si anime facute de diferite persoane iti recomand sa intri pe deviantart la sectiunea manga/anime. Sunt unele desene foarte frumoase si sunt multe persoane talentate acolo.
Eu ma refeream pentru siteul asta, dar o sa incerc totusi. Nu mor daca intru si eu pe un site sa vad cate ceva. Poate o sa pun si eu cateva desene...
Eu intru destul de des pe deviantart dar acolo trebuie sa ai cont ca sa pui desene si sa comentezi sau sa te prezinti in engleza caci sunt englezi, francezi, spanioli, romani, etc. Eu nu am cum sa-mi fac cont caci nu am scanner deci nu pot posta desene : ( E adevarat ca pe acolo sunt si unii care posteaza numai asa ca vor sa posteze ceva dar sunt si destui care au talent. Daca intrebarea mea nu e prea ciudata, as putea sti cati ani ai? ( din simpla curiozitate, imi place sa stiu ce varsta au cei cu care vorbesc )
Luna asta fac 14 ani, deci am 13 momentan. Nu, intrebarea nu este deloc ciudata. Mmmda. nici eu nu am scanner .
Si eu am 13, fac 14 peste cateva luni. As fi incercat sa fac poze caci am cablu USB la aparatul foto dar nu s-ar vedea la fel de bine : ( si nici nu am asa mult talent incat sa arat desenele mele la toata lumea, chiar daca m-as pricepe putin, nu e chiar mare scofala, sunt altii mult mai talentati care deseneaza foarte bine, eu nu ma pot compara. Nu ai cont pe mal, nu?
Ce-i ala mal? :)), si daca nu ai talent destul de ce nu incerci sa evoluezi? De exemplu eu sunt cel mai lenes copil existent :))), si am facut un desen care mi-a luat 5 minute, http://i.imgur.com/himgc.jpg. Totusi, ma multumesc ca mi-a iesit cat de cat, nu a iesit cine stie ce opera de arta dar merge.Mi-e lene sa il termin, :)).
In fiecare zi desenez, uneori stau si 3 ore sau mai mult cu creionul si radiera ca sa termin un desen ( alb-negru, caci asa imi place sa le fac) si sa iasa bine (sa aiba umbrele acolo undre trebuie, sa trasez contururile exacte, etc.) insa am zis ca nu ma pot compara cu cei care chiar au f mult talent.
Le poti face si cu un pix negru conturul, si daca stii sa faci umbre sa le faci apesi extrem de fin pe umbrele facute cu creionul. Sa vezi ce super o sa arate, o sa iti arat un desen daca vrei din pacate facut cu webu .
Umm...Sunt de acord cu tine, car aceasta categorie, de fapt acest site este pentru intrebari, nu pentru desene...
Mei, dar te poti axa si pe desene, le postezi si pui si intrebari de genul "ce parere aveti". Nu? Oricum nu mai am sperante acum, o speranta pentru categoria asta sa se schimbe in bine. Degeaba, nu am cu cine sa vorbesc, avem parte numai de oameni incapatanati, ingamfati si asa mai departe.
Stai usor ca nu e vorba doar de oameni incapatanati, ingamfati si asa mai departe...Nu vreau sa ma cert cu tine, dar nu ai scris ce ai scris ca sa ne ceri parerea? Oricum, sunt de acord cu "ce parere aveti", dar sa nu facem chestia asta numai plina de desene...Si eu as vrea sa imi postez desenele, dar respect totusi felul in care a fost facut un site si nu incerc sa.l schimb.Iti recomand sa.ti postezi desenele pe deviantart, poate acolo mai merge si nu mai comenteaza lumea atat
Pai nici nu am de gand sa ma cert , cu oameni care inteleg asta si asa mai departe. Hmm, imi va trebui un scanner ca sa le postez pe deviant art, caci eu nu prea am scanner . Am doar un web si nici ala nu ma prea satisface.
Bafta si continua sa desenezi
Shadow82838 întreabă: