Pai e simplu.doamna de religie ne-a spus ca exista spirite; fiecare dintre noi este cate un spirit si cand un om moare corpul este ingropat in pamant(de unde a venit)iar spiritul se inalta spre cer; cand oameni mor si spiritele ajung in Rai sau Iad au accesul la lumea noastra. daca stii cand un om moare spiritul lui sta 40 de zile printre oameni ca sa-i vada pe cei dragi lui si atunci se duce pe lumea cealalta.Deci fantomele nu exista doar spirite neofensive. Funda te rog frumos?
Din punctul meu de vedere Daca ceva nu poate fi dovedit Consider ca nu exista. Este in exclusivitate DOAR punctul meu de vedere
Ele exista.Ele nu sunt chiar fantome.Ele sunt spiritele oamenilor care au plecat in lumea de dincolo,si bantuie locurile in care au trait,oamenii pe care ii cunosc,pentru a cere ceva(de obicei le cer ajutorul ca sa poata parasii lumea aceasta, pentru ca ei sunt inca legati de ea, si vor sa mearga mai departe spre cer)
Exista fantome.
Poti vedea "Fenomene stranii".
Pe Discovery, vineri, incepand de la ora 22:00.:*
Asta nu demonstreaza existenta lor o.o"
Eu cred in fantome
Pe AXN Sci-Fi este o emisiune,,Vanatorii de fantome",crede-ma, ma uitam cu prietenele mele in fiecare zi, e super frumoasa emisiunea desii uneori te socheaza putin
In emisiune este o echipa care este chemata in diferite locatii din cauza ca exista fenomene paranormale si echipa este infiintata cam de 16 ani si progreseaza incontinu
Si fantomele nu sunt un lucru rau,ele sunt niste spirite,niste suflete fara corp care au ramas cu noi pentru ca nu vor sa plece de aici sau au de incheiat ceva pe pamant, dar sa nu comparam demonii cu fantomele, demonii sunt rai si pusi pe rele
Iti recomand filmul Paranormal Activity 2
Este o reconstituire pe caseta dupa niste casete reale care au apartinut unei familii care acum e moarta din pricina unui demon.si nu ti mai spun nimic. uita-te la film si o sa descoperi tu totul.E minunat filmul
fundita?
Nu exista fantome doar fenomene paranormale adica daca o casa este construita peste un cimitir ea va fi bantuita si vor aparea diverse chestii cum ar fi sa se mute ceva undeva funda?
Ce spui e foarte adevaratdar nu e intotdeauna totul legat de un cimitir si e o entitate ce nu-si gaseste pacea :-fie a fost ucis/a si e inca furios/a -fie e prea atasat de un loc -fie mai are ceva de facut sau de terminat inainte de a pleca definitiv sunt foarte multe motive.E adevarat faptul ca acest lucru s-a folosit pentru. amuzament sau pentru. a speria de obicei copii care nu vor sa se culce,.Si eu sustin faptul ca exista entitati fiindca personal am avut ceva intamplari de acest gen...Cam atat am avut de zis