| lologirl a întrebat:

Exista mos craciun ? laughing))

Răspuns Câştigător
| Anonimanonimus677 a răspuns:

Pai...nu.Scuze sa te dezamagesc dar altcineva pune cadourile sub brad, nici decum Mos Craciun.Eu nu mai cred in Mos Craciun de cand aveam 7 ani dar mi se pare dragut sa crezihappyacu chiar as vrea sa cred in Mos Craciun deoarece atunci cand credeam in el surpriza era mai mare si la fel si bucuria cand vedeai cadoul sub brad...dar acu cand esti sigur ca primesti si trebuie doar sa zici parintilor ce doresti si de 24 dec il primesti nu prea mai e asa de frumos momentul.Si cand inca credeam in Mos Craciun mama ma tot intreba ce as vrea sa primesc, dar fiind mica nu-mi dadeam seama ca ea punea cadourile si de aceia ii zicem iar in seara de Craciun incepeu intrebarile"oare de unde a stiut ce-mi doresc?"Oare cum a intrat in casa"etc acum cand ma intreaba mama zic "orice"numai ca sa raman macar putin surprinsa de cadouhappy

| florinjudo a răspuns (pentru Anonimanonimus677):

Bucuria Craciunului in fiecare an ne cuprinde cu mare caldula. Serile si noptile din preajma Craciunului sunt magice. Simte bucuria Craciunului parcurg versurile frumoase de mai jos care zugravesc spiritul acestei sarbatori deosebit de frumoase, Craciunul. Ai o selectie cu unele dintre cele mai frumoase poezii de Craciun, unele poezii fiind scrise de poeti mari ca George Cosbuc, Octavian Goga sau Ion Creanga, toate care slavesc spiritul si magia Craciunului. Intampina cu drag Craciunul si bucura-te de frumusetea acestuia cu poezii frumoase de Craciun. Aceste poezii de Craciun sunt pentru cei care adora spiritul Craciunului si cel al sarbatorii, dar in special pentru copii. Este vremea pentru a rostii poezii de Craciun si speram ca tuturor Craciunul sa va aduca bucurie si sa va implineasca dorinta de sanatate si fericire. Speram sa va placa selectia noastra de poezii de Craciun pentru copii, poezii cu pomul de Craciun, poezii cu Mos Craciun, toate poezii dedicate Craciunului, iar daca aveti si voi o poezie de Craciun frumoasa o asteptam sa ne-o impartasiti.

31 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Da
Exista!
L-am vazut si la TV :o

| Moshu232 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Poate era cineva imbracat in rosu si cu barba laughing

| AlinaaAli a răspuns (pentru Moshu232):

Nu nu!
Era chiar Mosu'hee hee

| XηαтѕυмєX a răspuns:

Daaaa` există! Am văzut că paria cu iepuraşu` de Paşti!

| Cristianne a răspuns:

Păi cine altcineva aduce ouăle de Paște dacă nu Moș Crăciun?

| TheShade a răspuns:

Deci asa e... Parintii m-au mintit crying

| Iulian03 a răspuns:

Nu.

| TheKillerOfKillers a răspuns:

Cum sa nu existe? Parintii tai nu exista?laughing

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

l-au inventat de plictiseala si asa au facut si cu iepurasul.

| Bogatasul a răspuns (pentru DanceWithTheLittleGirl):

Si tu ai fost facut tot de plictiseala ca si mos craciun si iepurasul

| Anonimanonimus677 a răspuns:

Multumesc pentru fundahappy

| EternalFire a răspuns:

Nu exista am vazut parintii cum pun cadourile sub brad

| alexutzzzzzzza a răspuns (pentru EternalFire):

De ce vrei sa strici bucuria unui copil care crede in el? Cel mai frumos lucru pe pemant este atunci cand crezi intr-un isol al tau! Tie daca iti faceam eu la fel si iti stricam visele?

| alexutzzzzzzza a răspuns (pentru EternalFire):

: Nu dezamagesti pe nimeni niciodata numai pentru faptul ca tu stii ceva sau crezi ceva. Lasa pe fiecare sa si urmeze visele. Visele devin realitate mai devreme sau mai tarziu, chiar daca e greu de crezut. Visele iti dau aripi si putere in viata. Daca nu visezi si nu ai dorinte in viata inseamna ca esti un om "mort", bineinteles nu in adevaratul sens al cuvantului.
Deci DAAA Mosul Exista!

| pastapac a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu exista. Totusi eu cred in magia craciunului happy

| Butterfly9 a răspuns:

Cu siguranta laughing

| Taga_Elena_1959 a răspuns:

Mos Craciun exista! In sufletele oamenilor,de fiecare data la craciun Mos Craciun vine si ne aduce cadoul, nu el insasi, vin parinti! Dar totusi Mos Craciun ezista! El e iubirea, si iubirea ne priveste de fiecare data de Craciun, Iubirea ne invaluie si ne priveste cum petrecem de Craciun!

| Taga_Elena_1959 a răspuns:

Iubirea e magia Craciunului, nu e important sa primesti, ci sa daruiesti!

| FunDays a răspuns:

Vrei sa iti fac cunostinta? Suntem vecini...

| Gheorghe_Alexandru_1990 a răspuns:

DE CEEEE? Oricum eu stiam asa ca... dar parintii mei inca le mai pun si sper sa continue pana cand imi iau carnet sa primesc si o masina

| LOLionutLOL a răspuns:

Mos Craciun e cel din inimile noastre el transmite spiritul Craciunului parintilor pri inimile lor! Dar de fapt nu exista.I'm sorry!

| Moise_Lavinia_1987 a răspuns:

Bai frate normla ca exista ducetiva la biserica si intrebati preotii sau cititi biblia exista da daca nu ar exista nu s-ar mai vorbi despre el si lumea nu s-ar mai costuma in el

| lologirl explică:

Multumesc pentru raspunsuri happy

| born2be1st a răspuns:

Pana azi am crezut in mos craciun dar nu mai cred am fost un fraier i-am cerut 3 jocuri de Nintendo wii si mia adus 3 pungi de cipsuri si 2 ciocolati am facut-o pe mama sa recunoasca ca ia mia adus si de azi am jurat ca n-o sa mai cred in viata mea. cine crede in mos craciun e un prost al dracului bine? sa nu credeti niciodata in mos nicolae sau craciun am fost un fraier puteti rade de mine ca nu ma deranjeaza am 10 ani si am crezut in el ca bou puteti rade cand vedeti raspunsu!

| andreea_8284 a răspuns:

Mati dezamagit de ce vreti a dezamagiti inima unui copil care crede in el? sa va fie rusine

| bibicris a răspuns:

Eu cred ca exsista! sunt copil de 9 ani si cred ca el chiar poate adue intr-o seara tuturor copiilor de pe glob. El nu e un om ca noi toti ci e un spirit care poate face mai multe deodata si e foarte rapid! Asa cred eu! happy

| Jackie1Skipper a răspuns:

Imi pare rau sa-ti zic ca nu exista.El nu exista ca e doar un personaj din poveste.Eu as crede in el dar cand am aflat ca mereu parintii mei stringeau bani pentru cadou.Pe mine tot ma intrebau parintii ce-mi doresc ca si pe ShizukaHio si nu numai pe ea, cred.In schimb in inima oamenilor este o speranta care se poate implini.Copii mai mici trebuie sa viseze in continuare jucarii si sa creada in Mos Craciun. Daca tu numai crezi in Mos Craciun inseamna ca te-ai maturizat si asta este un lucru foarte bun.

| creangaanamaria a răspuns:

Stiti care e faza deci mosu craciun nu exista din punctul meu de vedere. Daca ar exista cum sa mearga la toti copii de pe glob daca sta vreo 20 minute la fiecare. Ar putea sa si existe acolo undeva dar sa nu vina niciodata doar sa existe atat

| creangaanamaria a răspuns:

Stiti care e faza deci mosu craciun nu exista din punctul meu de vedere. Daca ar exista cum sa mearga la toti copii de pe glob daca sta vreo 20 minute la fiecare. Ar putea sa si existe acolo undeva dar sa nu vina niciodata doar sa existe atat.

Întrebări similare