Nu exista vampiri. Si eu m-am intrebat tot timpul cum ar fi daca ar exista, si mai ales cum ar arata. Oare ar fi niste monstri care ies noaptea la vanatoare, sau oameni "normali" ca in twilight?
Dar nu cred ca ar fi asa tare daca ar exista. Cred ca oamenii ar fi speriati de gandul ca oricare persoana de pe strada ar putea fi un vampir.
... si eu ma tot intreb daca animalele se comporta ca oamenii fara ca noi sa stim. De cand ma uitam la "Dosarele secrete ale cainilor detectivi"...
Din pacate pentru tine nu exista vampiri sunt doar niste oameni machiati ca sa arate ca niste vampiri
Da exista!
Acum e unul in spatele tau!
Fereste-te ca te musca!
Vorbesc FOARTE serios!
La ce vampiri te gandesti? Ala din mitologie, ala liliac, sau oamenii care mananca sangele boschetarilor?
)...pai).Scz!.doamne! Mda. ma abtin!.NU! Incearca sa mai lasi filmele alea, te inebunesc.Prea tarziu, ai inceput deja
Vampirii sunt un mit la fel ca fantomele.Nu se stie daca exista sau nu, exista argumente pro si contra.Cand o sa ajungi in rai sa il intrebi pe D-zeu tot ce vrei uh.Eu cand aveam 5 ani am facut o lista cu ce vroiam sa il intreb pe D-zeu, am pierdut-o...dar tot il intreb eu...
Buna! Eu nu stiu daca exista vampiri dar stiu ca unii oameni ajung sa se comporte ca acestia. Am vazut pe Discovery un baiat care a ucis o batrana, i-a scos inima si a baut sangele...
Daca gasesc unu ii fac cont pe TPU.Pe bune uni ar trebui sa vada numai desene...am glumit...nu existaaaaa
Vampirii nu exista...in filme sunt tot felul de oameni machiati ...asa ca nu iti mai face griji aiurea
イリーナ întreabă: