anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vreun anime ecchi in care tipu profita de fete si nu le refuza sau nu se retrage ca o pussy? Daca da va implor spuneti-mi-l. Si dati-mi cat mai multe pentru ca sigur l-am vazut pe ala care iti vine in minte acum, dar da-mi-l si pe ala ca poate nu l-am vazut...

stiti ceva poate sa fie si hentai dar sa fie harem si cu un tip care e indraznet nu timid ca m-am saturat, deci imi vine sa ma sinucid cand ii vad pe unii jur, imi dau lacrimile cand scriu intrebarea... Sau poate imi dau lacrimile pentru ca mi-am bagat degetu in ochi... In orice caz, once again, cu cat mai multe cu atat mai bine.

dau funda mare cat *insert any word you want* si voturi bune, multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Deleb a răspuns:

Yosuga no Sora
Kimi ga Nozomu Eien
The Fruit of Grisaia

6 răspunsuri:
| Ramirez04 a răspuns:

High school dxd s1 s2 s3, high school of the dead, Shinmai maou no testament, 11eyes, date a live, Ichiban Ushiro no Daimaou, hundred, prison school, aa da si trinity seven si iti mai recomand sa vizionezi si No game no life, Overlord, Shingeki no bahamut, Tokyo Ghoul, Sword art online si Akame ga kill Sper ca te-am ajutat vizionare placuta.

| JackDurden a răspuns:

School Days

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Deleb):

Nu am vazut the fruit of grisaia, mersi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ramirez04):

Nu am vazut ichiban ushiro no daimaou, mersi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JackDurden):

L-am vazut

| George_Gabriel_Ion_1995 a răspuns:

Diabolik Lovers
No game no lfe
si desi ma dor mainile ca scriu asta, pentru hentai Oni chichi refresh, Euphoria! si de ce nu PrettyXCation