| buburacer a întrebat:

Extrateresti mi-au furat vaca poate cineva sa imi aduca vaca inapoi? nu

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Dacă eu sunt vacă,atunci tu eşti bou!
Eu am raspuns in ideea de amuzament, nu te-am jignit mai înainte!
Pastrează-ţi funda si pune-ţi-o de gat, pe post de talangă!

10 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Vezi că am văzut o vaca pe Saturn, str.Saturn,în Braşov.Dar cred ca extratereştrii i-au rupt două picioare, că asta de-am văzut-o eu avea numai două!

| buburacer explică (pentru Elianna):

Esti amuznta dar nu care cumva sa fii tu vaca aia, am spus ca nu dau funda dar cred ca m-am razganditlaughing

Hai sa nu exageram dar nu am vrut sa jignesc pe nimeni si daca ma gandesc bine am comiso si pe asta. dar nici tu nu te lasi mai prejos, ce spuneai sa fac cu talanga? scuze funda.

| Elianna a răspuns (pentru buburacer):

Să ţi-o pui la gat, că ziceai că, ba nu vrei s-o dai, ba ca o dai, aşa că mai bine foloseşte-o tu pe post de...papion, na! Ca să nu mai fac asemănari cu bovinele din discuţia anterioară!
Sau poţi să ţi-o pui pe cap! Hi? Cum ai arăta?
Sau pe gură! Ca să nu mai vorbeşti prostii!

Mi-as putea-o pune pe penis si ai murii dupa ea si mai cauta maine cu oala de sarmale dar tocmai ti-am dat-o tie deci pune-o unde crezi de cuvinta(ca talanga,papion,suzeta sau prezervativ) Hi hi hi,scuza-ma dar sunt in stare de ebrietate si euforic deci degeaba te certi cu un bou ca boul nu face muuu ca vaca doar e taur comunal. Scuza-ma pentru jignirile adresate, nu le meriti, o seara buna draguto.

Trezire usoara,adică fără dureri de cap! Totuşi, maine sa verifici daca nu ai facut funda prea strans de... celălalt cap (dacă acolo ai decis s-o pui!)ca să nu se usuce "obiectul" şi să cadă!
Hai că stiu de glumă şi mai stiu şi cine eşti! Hi, hi!
Aoleu! Mi-ai dat mie fundiţa? Hai că eşti matol rău!

Nu cred ca stii cine sunt Elianna.

Dacă eu sunt vacă,atunci tu eşti bou!
Eu am raspuns in ideea de amuzament, nu te-am jignit mai înainte!
Pastrează-ţi funda si pune-ţi-o de gat, pe post de talangă!

| iulicika1414 a răspuns:

O sa tio aduca tot ei. numai ca in sicriu.sa fie moase nu mai spera.big grin
va avea doar skeletul in sicriu! oricum poate tio gasesti intreaga.Succes! [nu da funda la nimeni on the phone

| fulgerul a răspuns:

Bai vaca nu cred ca reusesc dar un extraterestru iti aduc sigur, culmea, de capastru!

| buburacer explică:

Au facuta extraterestri credincioasa?

Întrebări similare