Bulă aşteaptă ca doctorul să iasă din operaţie şi să îi spună cum se simte soţia lui, care suferise un grav accident de masină. Doctorul iese şi e întrebat de către Bulă:
-Domnule doctor, cum se simte soţia mea?
-Păi, ştiţi, nu o să mai poată merge, o să trebuiască să cumpăraţi un scaun cu rotile, ca să o duceţi peste tot.
-Vai de capul meu, dom’ doctor! se vaită Bulă.
-Asta nu e tot, continuă doctorul, nu se poate hrăni singură, va trebui să o hrăniţi ca pe un bebeluş.
-Dom’ doctor, dar e grav, zice Bulă alb la faţă.
-Staţi, că mai e. Îşi va face nevoile pe ea, va trebui să facă la oliţă, să o spălaţi.
-Aoleu, dom’ doctor, ce o să ma fac?
-Staţi liniştit, că am glumit, zice doctorul. Soţia dumneavoastră a murit... funda...
Un orb intra intr-un bar.din pacate nu poate sa comande nimic ptc. nu vede meniul... uite gluma care m-a facut sa rad 2 ore.
Bula,la scoala,Profesoara ii intreaba pe copii:Copii ce medicamente stiti?
-Andrei:nurofen pentru raceala,etc
La care Bula zice :
-VIMAX,pentru diaree!
Profesoara:
-Cum Bula VIMAX pentru diaree?
Pai stai sa va explic mama, de fiecare data cand plec eu la scoala, ii spune lui tata :Ia si tu un VIMAX sa se faca cacatelul tau din nou tare!
Puricele Inghetat:
Doi purici se întâlnesc pe plajă. Unul tremură de frig rău de tot.
- Ce-i cu tine mă… de tremuri în halul ăsta?
- Acum am sosit şi am călătorit pe mustaţa unui motociclist 200 km ca să ajung aici. Am crezut că voi îngheţa pe drum.
- Vezi, dacă eşti prost? Eu, dacă vreau să călătoresc, în primul rând aleg avionul, pentru că este cel mai rapid. Pentru asta, merg la aeroport, intru în toaleta de femei, mă bag în chiloţii unei dame şi de aici încolo… confort total. Mă întind comod pe blăniţă la căldurică şi de obicei trag un pui de somn până la destinaţie. Fă şi tu la fel data viitoare.
Trec două luni şi cei doi se întâlnesc din nou tot pe plajă şi unul din ei din nou tremură de frig.
- Ce-i cu tine din nou? Văd că nu m-ai ascultat…
- Ba dimpotrivă, am făcut exact cum m-ai sfătuit.
Am mers la aeroport, am intrat în toaleta de femei, m-am băgat în chiloţii unei blonde trăsnet, m-am întins pe blăniţă la căldurică şi imediat am adormit.
- Şi atunci?
- Unde crezi, că eram când m-am trezit?… tot pe mustaţa unui motociclist…
Luat de pe www.peteava.ro
Iti spun eu una tare!
Doua muste zboara,la omomendat, vad un RAHATEL de hipopotam, la care musca a 2 a:
-Uite, papa pentru burtica mea!
Se duc pe RAHATEL
Gusta prima musca:
-Miamm
A doua
-Ahhmmm
Si la omomendat, nu apuca bine musca sa mai ia o imbucatura de CACATEL vine musca a 2 -a se PARTUIESSTE la care prima musca
-Mai, nesimtit-o! Tocmai la masA?
M-a facut sa rad 50 de minute, nu mai putem.
1.Acum te uiti la ce am scris
2.Acum razi
3! cum ori razi ori zambesti
4.Acum esti cu mana pe mouse
5.Acum zambesti
6.Acum citesti propozitia
7.Acum iar te razi sau deloc
Bulã tocmai iese din sediul militiei judetene si epuizat, se sprijinã de un pom. Un trecãtor
se apropie de el, întrebând:
- Nu vã supãrati, nu stiti unde se bate la masinã?
- Nu stiu, pe mine m-au bãtut manual …
-De ce merg politistii pe stradã câte 3 si însotiti de un câine?
-Ca sã aibã împreunã 12 clase si o limbã strãinã.
Qe ce se rupe o bancã când se aseazã un politist pe ea?
A:Cine e mai destept cedeazã primul.
Q:Câti politisti sunt necesari cã sã bage un stecher în prizã?
A:O sutã.
Qe ce?
A:Unu tine stecherul si 99 împing peretele
E haloween, vine un om si spune:spirete, unde esti? Dar spiritul raspunde:sint la serviciu.
anaskumpika06 întreabă:
Shadow82838 întreabă: