| TommoGirl a întrebat:

Fani Fairy Tail. in special fete de 13-14 ani. Vreti sa imi dati adresa de mess la privat? Ca sa mai vorbim despre anime. Si ca sa ma de ce sa dau funda. ziceti ceva de anime.happy. Si daca sunteti fani anime. imi convine...happy

Răspuns Câştigător
| MaryAlexia a răspuns:

Buna eu sunt Alexandra, sunt fan anime de vreo 3-4 ani, am 13 ani, facebook-ul meu este Ungureanu Alexandra, sunt singura care apreciaza lumea anime din toti prietenii mei si chiar mi-as dori sa vorbesc cu cineva care ma intelege (cineva care nu incheie orice propozitie legata de anime cu : " lasa-ma cu rahaturile tale chinezesti"). Sper ca vom fi prietene. AAAAAAAAA legat de fairy tail pentru ca azi e 1 aprilie am fost pacalita de un site si chiar am crezut ca a aparut episodul 176 ( am fost tare dezamagita). Totusi ador acest anime, nu, il iubescsi, daca nu citesti manga ti-as sugerao. Nu uita sa ma contactezi. Pa happy

| TommoGirl explică (pentru MaryAlexia):

Eu doream adresa de mess... Nu mi-am facut facebook. adica am avut. dar mi s-a blocat cotul. si eu am 13 ani happy

| TommoGirl explică (pentru MaryAlexia):

Si. da am un site cu toata manga fairy tail in romana... O sa ma apuc si de ea ( de citit ). pa! happy

3 răspunsuri:
| MaryAlexia a răspuns:

A pai adresa mea este : ale_alexa008@yahoo.com.