anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Faza e că am început sa mă urc pe pereți de plictiseală; știți si voi niște site-uri cu poze, bancuri, caterincă? pe bune; mersi.

Răspuns Câştigător
| WestSid3 a răspuns:

In afara de www.mioritice.com, nu urmaresc alt site de "funny". E un site, unde se posteaza cam zilnic bancuri noi sau vechi, facute de useri sau copiate de prin alte locuri.

3 răspunsuri:
| anonim_4396 explică (pentru ale1710):

Intrebarea asta a mea a fost pusa acu' vreo 3 zile; azi nu sunt plictisit, dar mersi de raspuns; oricum, m-am gandit acum sa-ti intorc gestul si sa-ti raspund si eu la o intrebare pe care ai pus-o in urma cu vreo 3 luni, mai exact prin august, cand te-ai logat acilea; spui acolo ca iti place de un baiat de fix 3 ani,dar el nu are nici o treaba cu tine,si nu stii ce sa faci; cu riscul ca intre timp tu sa fi rezolvat problema,si ceea ce spun eu sa fie total gresit,iti raspund ca actorii astia de la Hollywood,in realitate,nu sunt deloc asa cum par a fi ei in filmele in care joaca! de exemplu Hugh Grant,actorul ala englez de care ai spune ca e un tip romantic,sentimental,etc,in realitate e un afemeiat notoriu care a fost arestat chiar,fiind prins cum se iubea cu o prostituata in masina; sau daca baiatul asta e fotbalist (e domeniul meu),si mai ales daca e Adi Mutu,ai vazut si tu ce combinatii proaste face; droguri si prostituate; a fost filmat cu aia intr-un hotel,apoi l-a prins antrenoru' de la Chelsea cum fuma in WC-ul stadionului,sau tragea pe nas; ceva de genul asta; de la dat si afara; deci nu merita; am trecut si eu prin asta; eu am iubit-o pe actrita aia, de joaca in filme romanesti, Alina Plugaru; am suferit degeaba vreo 2 ani; acu' mi-a trecut; deci uita-l pe baiatul asta; alt sfat mai bun n-am;

| Allix13 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=oAL-T2c10do n-ai cum sa nu razi... funda