Atunci iata altele,dar te avertizez unele,sunt romance:lovely complex,btooom!,hunterxhunter,helsing,eureka seven,haru matsu bokura,hyouka,senkou no night raid,last exile,nana,uraboku,inu x boku ss,dantalian no shoka,kimi ni todoke, sukkite yi na eu, bokura ga ita, kuroko no basket, fruits basket etc
Hello
In ultima vreme nu prea am mai avut timp sa ma uit la anime, insa uite cateva mai recent vazute :
Glasslip - un design super, cu o poveste frumoasa, desi anime-ul nu a fost prea reusit, ar fi putut face mai mult.
Yami shibai - sunt povesti de groaza (un episod are 5 minute, are 2 sezoane de 13 episoade), unele chiar m-au speriat si mi-au si placut foarte mult.
Shiki - un design super si o poveste foarte reusita parerea mea. Din primele episoade pare un anime destul de normal, dar dupa o sa devina din ce in ce mai interesant.
Cateva anime-uri on-going la care ma uit eu :
Akatsuki no yona
Ookami shoujo no kuro ouji
Si altul, care e terminat : Golden time. Daca ai vazut toradora si ti-a placut, poti incepe cu asta. Au aceiasi autoare.
Intra pe http://www.animefreak.tv.....sigur gasesti ceva.....eu acolo ma uit si e super ok
Guilty crown(un anime super cu o poveste unicasi are un sezon ), AMNESIA(un sezon-13 ep). CODE GEASS:LELOUCH OF THE REBELION(are 2 sezoane)kamisama hajimameshita(are un sezon si 13 sau 14 ep dar nu e terminat, iar manga care are 118 capitole nu e nici ea terminata dar oricum eu am murit de ras si mi-a placut si grafica,app animeul e genul romance)shiki(e cam horror dar e tare),kuroshitsuji, vampire knight, attack on titan, hiiro no kakera, pandora hearts(nu e terminat iar manga care are 100 de capitole nu e nici ea si multe altele de care nu-mi aduc aminte( sa te uiti in special la primele pe care le-am scris)
Mersi de ajutor dar deja am vazut tot ce mi-ai recomandat
Atunci iata altele,dar te avertizez unele,sunt romance:lovely complex,btooom!,hunterxhunter,helsing,eureka seven,haru matsu bokura,hyouka,senkou no night raid,last exile,nana,uraboku,inu x boku ss,dantalian no shoka,kimi ni todoke, sukkite yi na eu, bokura ga ita, kuroko no basket, fruits basket etc
Sa vedem, poti incerca:
*07 Ghost;
*Bakuman(3 sezoane);
*Bokura wa Minna Kawaisou;
*Kakumeiki Valvrave(2 sezoane);
*D.Gray-man;
*Darker than Black(2 sezoane);
*Ergo Proxy;
*Gin no Saji(2 sezoane);
*Gungrave;
*Higashi no Eden;
*Hyouka;
*Ixion Saga DT;
*Hell Girl;
*Majin Tantei Nougami Neuro;
*Nabari no Ou;
*Nagi no Asukara;
*Natsuyuki Rendezvous;
*Phi Brain: Kami no Puzzle;
*Persona 4 The Animation;
*Persona: Trinity Soul;
*Psycho-Pass;
*Senkou no Night Raid;
*Shinsekai yori;
*Togainu no Chi;
*Tokyo Magnitude 8.0;
*UN-GO.
Ei cred ca am dat destule, vizionare placuta.
MishuCuc întreabă: