| Izomer a întrebat:

Funda

la cea mai amuzanta intamplare in ora

si sa nu fie plicti incep eu! big grin

in ora de romana : -? ma pus profu sa-i spun modurile vb. la ultimul nu eram sigura. era (participiu) fac eu. Party... rolling on the floor face profu. iti dau eu tie party in ora mea straight face si la... engleza. m-a pus sa traduc : His is dog. fac eu : El este un dog (in loc de caine ):

3 răspunsuri:
| AndreeaCristina96 a răspuns:

Ooo eu eram la chimie si m-a pus profu sa spun substante omogene ia eu in loc de omogene am spus Emogenebig grin
Sau la ora de latina, inainte de a veni profa ne-am intrebat daca m-ai este Virgina.laughing si inainte de a intra profa in clasa fac eu "Tacetiii, vineee virginicaaaa!" binenteles profa mo auzi si face ea"Director...acum!"
Si inca una...eram la ora de mate si trebuia sa o servesc cu bomboane doar era ziua mea si ma duc eu frumos cu bomboanele si ii intind mana, iar profa face:"E ziua ta?"...infine nu prea am inteles eu bine ce a spus si fac eu"nu e ziua mea, colegii au inceput sa rada i-ar eu nu stiam de celaughing

| ZZG a răspuns:

Deci era inainte de vacanta de iarna.deci in clasa erau numai globuri si ghirlande,ce sa mai aveam de toate, asa eram in ora de chimie si m'a scos profa la tabla, eram aman2 cu spatele la tabla.si vorbeste aia ce vorbeste si la un moment dat se trezeste cu un glob in cap aruncat de unu din prima bancahappy se intoarce aia si intreaba cine a dat,si colegii razand in hohote au raspuns ca a cazut de sus,si la care aia bulversata a zis ca'r trebui prinse in cuie, ca si'ar putea sparge cineva capu, doamne fereste

| MaybeSomeone a răspuns:

Eu stateam in clasa la niste copii din clasa a-I si acea imvatatoare a zis cat face 1+3 un pusti a zis 1 si cu 3 face...a stat s-a gandit... si zice el 1 si cu 3 face treisprezece!